AMuS: Adrian Newey opúšťa Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Skoda, ze nezvazuje prestup do McLarenu.

2 Likes

Keď ušoferoval W11 :yawning_face::smiley: porovnaj si s RB20 kto dal lepší čas na kolo

Newey ma charakter, celou dobu na nem je videt ze finale 2021 mu bylo proti srsti.

Kdyby to jedno auto Red Bullu tak dobre netahlo nekolik sezon a konkurence vedela lip jak na pravidla uz davno by Newey v Red Bullu nebyl.

Z Red Bullu už zase někdo odchází? Doufám, že v Imole budou vůbec na startu. :grin:

No nic, asi budu muset založit tým formule 1, aby Max nemusel marnit roky svého života pod jednou střechou s Totem a vozem, jaký nechce ani Hamilton.

A to jsem myslel, že bajky o výkonu Snapdragon X Elite jen tak někdo netrumfne.

3 Likes

Pozor na skryty infarkt.

Ten se skoro dostavil při pohledu na výkony dnešních akciových fondů. :grin:

Nehovorila Honda že chce titul s Astonom ,ale možno že to je len náhoda

https://twitter.com/ducaticorse/status/1783521327913054533

To byla dobrá Hyperbola.

Newey do Ferrari.
Waché do AM.
Verstappen do Mercedesu.
Horner do vězení.

Nemyslel jsem si, že má včerejší slova “nic netrvá věčně”,… se dostaví tak rychle. :grin:

3 Likes

image

1 Like

a mozno videl vysledky testov motora, tak radsej uteka hocikde inde

Při takové jednotě a soudržnosti v RedBullu tuto fámu snadno a přesvědčivě shodili ze stolu :smiley:

1 Like

My nie to Red Bull… Či pôjde do dôchodku alebo odíde inde Red Bull tak či tak stratí a potom im odíde Verstappen a do toho príde Ford :joy::joy: Biedna budúcnosť

nj, na Ford som aj zabudol

Nechcem maľovať čerta na stenu, ale keď sa tak posledné roky pozerám na AN, tak mi pripadá, že už tu medzi nami dlho nebude.

Fordem na start, vlakem do cíle?

1 Like

ten nepoznam…15zn

AN je líška, zvyšuje si pred Elkanom cenu :slight_smile:

Nikam neprestupi, pojde do dochodku max o 2 roky…aj ked je to megamozog, nechapem ako si niekto moze mysliet ze keby teraz niekam teoreticky prestupil do ferr alebo am, ze tam zamava nejakym carovnym prutikom a do roka bude vyhravat novy tim? Budicek…to by trvalo minimalne dalsie 3roky…

2 Likes