Ambasádor Ferrari Marc Gené: Nemôžeme ignorovať situáciu v šampionáte | Magazín F1 - F1online.sk

Frédéric Vasseur sa síce snaží predísť tomu, aby jeho tím zakričal hop, kým nepreskočí, no podľa ambasádora Ferrari Marca Geného nie je možné vždy hľadieť len na najbližšiu veľkú cenu. V Scuderii už pomaly poškuľujú aj po poradí konštruktérskeho a jazdeckého šampionátu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156631/ambasador-ferrari-marc-gene-nemozeme-ignorovat-situaciu-v-sampionate
1 Like

to bude zaujimave sledovat, pretoze AK by ohlasili Sainza vo Williamse, co sa suska posledne dni, ze na VC spanielska by to malo byt oznamene; tak to ferrari bude kvoli sampionatu Sainzovi do konca sezony davat auto a setupy a upgrady?
Zas na Leclerca tlak aby to tahal sam teda? aj ked v ponimani RBR vs Ferrari to je ajtak 1v1, ale v McLarene si tiez uz brusia tlapky, a to tam su dvaja schopni borci

Ak pôjde Sainz do Williamsu tak to sa pekne zabije :slight_smile: teda. Jeho kariéru

podla mna tam pojde, inak mu hrozi, ze nebude nikde

Ešte aby Sainz neskončil off grid. A z lútosti ho Ferko zoberie na simulátorového jazdca xd

Pokud Sainz do Williamsu, kdo teda do Sauber/Audi?

Hulkenberg a nevieme :smiley: akoze ten Sainz tam moze skoncit takisto, ale podla informacii, ktore sme dostali, to vyzera, ze Audi chce Sainza viac jak Sainz chce audi

Ale no, jsou to přece jen spekulace a těm nebudeš dávat žádnou váhu ne? :slightly_smiling_face:

Pokud by vzal místo Audi Williams, tak skoro věřím tomu, že se mezi Audi a Sainzem sr. něco pokazilo. Nevidím ve Williamsu žádnou výhodu.

hej tiez mi pride, ze u Audi ma hlavne slovo starky. ono je to pre nas navonok mozno az akasi pomyselna potupa, ze z Ferrari z velkej trojky spadne na koniec pola do nejakeho Williamsu resp do Audi, lenze Sainz ma pred sebou este karieru, a byt v teame, ktory stavaju potom okolo teba (ten Williams teda neviem :smiley: ), alebo ukoncit karieru, tak myslim, ze kazdy by si vybral chvost pola ak by tu moznost mal.

Sainz Sr. odišiel od Audi k Fordu

Už se píše o tom, že Mercedes je na tom motorově velice dobře pro 2026, Williams po nasazení hybridů také vystřelil dopředu, podpis Williamsu po takové změně dává větší smysl, než komplet nový projekt, který zabere min 5 let

kam pojde Sainz?

• Audi
  • Williams
  • Alpine
  • Redbull Racing
  • Mimo F1 ale ostane v motorsporte (napr rally so starkym)
  • ukonci karieru :frowning:

0 účastníci

1 Like

No právě, a juniorovi se nechce k Audi, která by o něj přitom stála :woman_shrugging:.

Pokud se takové zprávy dají považovat za podložené, tak by to nějakou logiku mít mohlo, i když tomu moc nevěřím. Nakonec se ale stejně člověk musí rozhodnout a buď se trefí nebo ne :slight_smile: .

Ja som teda čítal, že ho šotolina nebaví absolútne takže nejaké rally vidím ešte chabejšie ako ukončenie kariéry :smiley:

tato fotka bude vzdy golden :smiley:

2 Likes

Je to golden :smiley:

PS: tak na F1.com 5 rokov dozadu zase vravel, že ho to baví a robí viac komplexným jazdcom tak čo ja viem, nech sa rozhodne :smiley:

Aj keď nevie si zvoliť team na budúci rok, evidetne je v rozhodovaní … pomalší :smiley:

jo ja som tiez kdesi cital davnejsie, ze Carlos zvladol napr scandi flick uz ako trojrocny alebo nejak takto :smiley: ono je to podla mna len trpka prichut proste, ked z pomyselneho topu spadnes niekam inam. ale jak stale hovorim, zdola vedie len jedna cesta - cesta nahor

@Hedgehog sme v Suchom triku
https://twitter.com/Scuderiascoop/status/1796619186354995696?t=YXB69OJaPd0q0iffPvaCUA&s=19

2 Likes