Alpske lyzovanie sezona 2024/25

Od ní mám právě, mimo jiné, taky podpis ze svých výjezdů.

Od Shiffrinové mám třeba dva, jeden ze zavodu a druhý je docela vtipný vzhledem k tomu, že jsem na ní nahodou narazil ve Špindlu a měl u sebe jen blok od nějakých prášků a zrovna tam bylo ´reta.r.d´…:face_with_spiral_eyes::grinning:

Ten podpis Miki, ta fixa, ovšem mizí.:sleepy:

Ze zavodů mám gif podpisu a nějaké fotky.

Jako jediná se ve Špindlu podepisovala osobně a měla co dělat :open_mouth: :smiley: , ostatní dávaly karty. V Rakousku jsem se k podpisum nedostal, překvapilo mě jak jednoduché to bylo v Krkonoších. :hugs:

4 Likes

Jop, je to tak, lyžaři mají nejkrásnější offfice na světě. :white_check_mark: :heart_eyes:

1 Like

:mount_fuji:

5 Likes

Tam vyzera byt vcelku sviezo.

1 Like

Jop, poslední zimní vibes. :snowflake: Krkonoše mají hodně do sebe, i když nejsou tak vysoké. :slight_smile:

Krkonošské klima je velice drsné a vrtošivé, patří mezi nejchladnější, největrnější a srážkově nejbohatší ve střední Evropě. Průměrná roční teplota vzduchu na vrcholu Sněžky je pouhých 0,2 °C. V celém pohoří převládá vlhké a studené proudění vzduchu od Severního moře a Atlantiku. Uplatňují se zde anemo-orografické systémy, při kterých dochází k přepadávání větrných proudů přes planiny do závětrných karů.

3 Likes

Potkal jsi tam Jirku v tričku? :smiley:

Moc pěkný :+1:

2 Likes

Nene, podle mě Jirka neví, že do Krkonoš je nejlepší jet v dubnu. :shushing_face:

2 Likes

Počkej, Jirka tam nejezdil na crossce v tričku a s jednou rukou na řídítkách?:unamused:

1 Like

Už asi doskákal. :smiley:

1 Like

:no_mouth: :spaghetti:

1 Like