Alpinu prekážal aj Alonsov vek, teraz aj Piastriho lojalita | Magazín F1 - F1online.sk

Je trochu paradoxné, že jeden z najintenzívnejších týždňov tohtoročnej sezóny bol zároveň prvým týždňom letnej prestávky. Fernando Alonso a Oscar Piastri spustili priam lavínu, na ktorej sa formulová verejnosť vezie už viac ako týždeň.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73601/alpinu-prekazal-aj-alonsov-vek-teraz-aj-piastriho-lojalita

Ked povies do oci sefovi ze nic som nepodpisal a vies, ze sa ukaze ze si podpisal a rovno do oci si mu klamal - a potom v septembri prides do stajne, sadnes si na pohodu do jeho auta … A Piastri, som fakt zvedavy na ten zazrak.

Takze si tam od 89 a nechal si sa opisat dvoma jazdcami pricom jednemu z nich este tecie mlieko po brade. Ucelove vyjadrenia. Kazde jeho slovo sa da vyvratit jeho vlastnym konanim za posledne roky.

1 Like

Taky mi přišlo úsměvné jak hraje na city při tom nebyl to on kdo vehementně popíral že jeho přechod k Alpine se nezakládá na pravdě a jde jen o spekulace médií? Nebo nebyl to on kdo tvrdil že pro Vettela nemaj místo že tam je Pérez který byl nejloajálnější na světě? :grinning:

2 Likes

Byla to chyba ze strany Alpine, nikdo nechce byt podcenovany, Alonso uz vubec ne, rozhovor to potvrzuje.

1 Like

Toto ma tiež pobavilo, koľko sa toho dá natrepať do médií, keď je človek nasratý. Peniaze až na prvom mieste, o tom je celý tento kolotoč a on tu ide zrazu vyplakávať o lojalite :joy:

1 Like

V F1 od roku 89 a nic takoveho nezazil, tak jestli varil kafe nedivim se. Jediny rozdil oproti jinym vyjednavanim je v tom, ze se to medializovalo, nemeli vypisovat nic predem, dalsi chyba Alpine.

1 Like

To by tu bolo hejtu keby Russell spraví to čo Piastri a podpíše s Red Bullom zmluvu poza chrbát keď ho držali vo Williamse viac ako by sa patrilo.

1 Like

Vernosť ??? Zobuď sa no a čo že ste divného investovali ale stehno pak nechali sedieť na lavičke a ak by alonso podpísal tak ďalší rok na lavičke ?? A ak by to alonsovi šlo čo pak dalsi rok na lavičke nebo robiť niekde somára ako robil rassel ten aspoň mal sľúbené miesto v top tíme ale alpin je ďaleko od top tímu

Senna taky podepsal za zady smlouvu s Lotusem pro rok 1985, Toleman ho za trest odstavil tusim ze dvou zavodu.

Kdysi předčasné přestupy i odchody byly mnohem častější než dnes.
Když vynechám Haas a Mazepinem, tak sai poslední kdo odešel dříve než mu skončila smlouva byl Monty. Samozřejmě později i Kimi, tam ale došli k domluvě ve které Kimi překvapil pauzou a Ferrari muselo cálovat v plné výši.
Mimochodem v tom figuroval aktuální Alonso.

Tak Alonso je tough guy, on sa s vecami neserie :sunglasses: