Alpinu by vraj nepomohol ani Verstappen: Nie som spokojný, odkazuje Briatore | Magazín F1 - F1online.sk

Nekonečne ambiciózny Flavio Briatore sa v tejto sezóne môže pochváliť dosiahnutím veľkého pokroku v porovnaní s minulou, ale nie dostatočne veľkým na požiadavky prísneho šéfa. Nebyť penalizácií, Alpine by v Monaku obsadil tretie miesto, ale to by nebolo odrazom skutočnej výkonnosti tímu, ktorý podľa Flavia stále stráca príliš veľa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/235602/alpinu-by-vraj-nepomohol-ani-verstappen-nie-som-spokojny-odkazuje-briatore

Max nepomoze ale mozno Alonso​:+1:.jaaj ved on tam uz bol a nic :joy:

Jak nic, tobě přijdou 2 tituly pro Renault málo? :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Tie dva tituly s tzv mass dampers? To ano to bol nadľudský vykon.skoda ze nezopakoval vo ferrari v 2010tom aha tam uz tie tlmice nemal

Jo, skvělé to bylo.

2 lajkov

To ano ak myslis 2010 a Petrova :joy:

Mluvil jsi o tom že Alonso už tam byl a nic, tak jsem ti to jen připomněl. Zapomněl jsem že tobě jde jen o to škodit za každou cenu, ať jde o Hama či Alonsa, pardon.

2 lajkov

Ved bol v alpine a nic c?i jaj ved Ocon ho vyskolil zabudol som

Flavio umí.

Vie prečo spomína “chlapca ako Max” a nie “chlapca ako Fernando / George / Lando / Kimi / Charles”. :netherlands: :lion:

1 lajk

Z toho budeš onanovat v kanále ještě dva týdny?

2 lajkov

Rozumná slova, možná i zdejší fanatici začali chápat o čem je F1 a motorsport především.
Přál bych padremu aby se jim podařilo s Gucci vybudovat fajn tým.

2 lajkov

Na Slovensku budou záplavy…

2 lajkov

To jsou ty poslední záchvaty čeho se můžou chytnout, když už Max na trati nic nepředvádí

1 lajk

Podrazaka Alonsa ani jeho mentor uz nechce :joy:

Podla vsetkeho, ked chcel Flavio najlepsi motor, mal zaklopat na dvere v Milton Keynes

asi na pol roka mal alpine sefa, ktory sa vyjadroval podobne inteligentne, ze musime zlepsit aerodynamiku, vylepsit auto a pod. tusim aj pastickou po stole buchol, ked toto koleso objavoval. fakt som rad, ze som jeho.meno zabudol, a toto mi ho hodne pripomina.

Pod vedením Flavia celý rok a půl nedělal Renault vůbec nic jiného, než se připravoval na letošní rok a tohle je výsledek.
:-1: