Alpine potvrdil zotrvanie Pierra Gaslyho. Francúz sa upísal na viac rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 10:43

Štvrtok pred Veľkou cenou Rakúska priniesol rozriešenie prvej polovice jazdeckej otázky Alpinu. V tíme zotrvá súčasný pilot stajne Pierre Gasly, ktorý podpísal “viacročné” predĺženie kontraktu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160229/alpine-potvrdil-zotrvanie-pierra-gaslyho-francuz-sa-upisal-na-viac-rokov

@Ferda kde je to Ferrari, Mercedes nebo Red Bull co si nám tu pro Gaslyho sliboval? :pensive:

1 Like

Tam kde je zatial newey v astone alebo ked chces tam kde je alonso v redbulle… :wink:

1 Like

Stejně tam jak Horner, který měl odejít z Red Bullu před Austrálií? To bylo též slibů a nic z toho :grin:

Tak hlavně, že tys odešel, jak spráskanej pes a čekal na bandu, až tu zase bude :grinning:

1 Like

Bude tu fnukat ako su vsetci toxicki, ale rypat bude vzdy ked je sanca. Frustracia z Alonsovych vykonov a vysledkov sa musi niekde vybit :neutral_face:

3 Likes

Nebo, že z RBR nikdo nedochází, všechno je to výmsl médií, že jo temnej bane?:slightly_smiling_face:

Ja som nikdy nič take netvrdil ty mentalik :wink::smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Má těžký život, chudáček nechtěný :grin:

Takhle lhát, stačí, že už je tu Didi a Raptor, jako lháři ne?

Ukaz mi to kde som pisal, ze sa nic nedeje :joy: ja som vravel ze si treba počkať. Hnusak si pfuj :joy:

Jako reálně nemá kam jinam kde by si polepšil, takže já myslím že je to očekávaný krok. Co vnímám hůře je to že přestanou být továrním týmem, což mi teda u Renaultu nějak nejde dohromady a očekával bych asi následný prodej týmu.

1 Like

Sy řydky. To bylo po našymu.

Očekával jsem mnohem tvrdší útoky. To víš, že bych si přál, aby Gasly podepsal s lepším týmem, ale aspoň je to známka, že Renault míní pokračovat a to jde, né?

Si si tym uplne isty? V pripade Ranultu by zrejme islo o najhorsi motor v poli.

Pokud není reálná lepší možnost, tak asi žádné překvapení. Třeba se to nakonec Gaslymu vyplatí :woman_shrugging:.

Nejspíše, ale přesto z hlediska příček nejvyšších to shledávám jako problém. Vzájemně vyvíjet aero a tvar motoru mám za potenciální výrazné plus, zejména pro začátek nové éry.