Alpine potvrdil odchody Harmana a de Beera. Po novom má tím hneď troch technických riaditeľov | Magazín F1 - F1online.sk

Vnímám to pro Aston pozitivně (stává se výkonným technickým ředitelem), neskutečně zkušený chlap se hodí. Spíše si dělám starosti o Alpine, tohle není normální. Teda co normální, tohle je krize jako kráva.

Ani tam nemaj žádný nucený dovolený, nic, jde to rychle.

To co se v Renaultu děje skutečně normální není.
Docela se děsím toho co se nakonec vyklube.
Jedná se o absolutní rozpad Renaultu, nebo chtějí celý tým postavit od nuly?

Nebo je čistý stůl podmínkou pro nového investora?

Takhle zvenku mi připadá, že nejvyšší vedení to už zabalilo a odešlo, jenom současnému šéfovi týmu to ještě neřekli. A jak se ta informace postupně dostává mezi lidi, tak ti taky postupně balí a utíkají, protože nikdo nechce být poslední. Jasně, že takhle to úplně nebude, ale mám z toho ten dojem :woman_shrugging:.

1 Like

Nejspíše by se hodilo, aby se nad Renaultem smiloval Ross, strčil do něj pro změnu motor Hondy a získal další vyjímečný titul.
Bohužel se stejné zázraky nestávají dvakrát.

Jak by se to mělo stát? Tady se musí smilovat vedení Renaultu a začít se o tým starat, přímo se jim rozpadá pod rukama. Jestli jim to ovšem nevadí nebo to vůbec nezaznamenali, tak budeme mít na roštu dva Haasy a nikdo s tím nehne.

tak ma napada, ci to odmietnutie Andrettiho nebol nejaky evil plan niekoho z Liberty alebo od FIA, hraje si svoje 4D sachy, a andrettiho odmietli presne kvoli tomu aby nakoniec Alpine odkupil, a vsetci by boli spokojni - pole sa nerozsiri, z kolaca neubudne, andretti bude na gride

pretoze toto nemoze s Alpinou dopadnut inak nez koncom a odchodom podla mna

1 Like

A Alpine tady má jakou roli? Snížit svoji vlastní cenu? Pro mě to nedává žádný smysl, ale nerozumím tomu…

alpine v tom hra rolu cenneho artiklu

Andretti len klasicky vyckava, tam peniaze rolu nehraju

Já Ti holka nevím jaké plány má Renault ve vedení.
Mi se něco nezdálo hned jak Renault přejmenovali na Alpine. Vždyť hlavní výkladní skříní by měl být Renault, né nějaká odnož.
Taky je zvláštní, že Renault vložil tolik peněz do série Le Mans a na F1 kašle.
Opravdu se obávám, že se co nevidět dozvíme nového vlastníka Renaultu.
Bude to Andretti, kteý měl s Renaultem spolupracovat, nebo snad někdo úplně jiný?
Ä jak píše @Hedgehog , kdo ví co všechno Liberty s F1 ví, že Andrettimu nedovolili vlastní nový tým.

to je dobry point, dost dobry point

ono, uprimne, myslim, ze nebudem jediny, kto si mysli, ze rebranding na Alpine bol krok vedla … ak by ostali coby Renault, tak aj v ponimani verejnosti by si mozno neviedli az tak zle, Alpine proste pozna len par pamatnikov, a nejaki sucasni niche nadsenci do auticok

ak by sa naozaj stalo to, co pisem vyssie a bol by z toho Andretti-Renault (alebo opacne, whatever), tak mas z toho americko-francuzsky team, se vsim vsudy uplne nezavisly povedzme

Možná že skutečně už teď dochází na přípravy spojení Renault-Andretti, nebo jak píšeš Ty Andretti-Renault.
Pokud ano, tak ať se co nejdříve začne makat na novém týmu. Každé další oddalování pouze navýší ztrátu.

zacinam si to tiez mysliet, ono ked Andretti samotny uz ma rozpracovane auto, tak si nemyslim, ze biznisman jeho kalibru by to cele len pokrcil a hodil do kosa … ale vlastne, co ja viem o biznise a o technike a o F1 :grin:

Rozpracované auto. A byl to skutečný projekt, nebo pouze kybernetická malůvka?

v tom by som si bol isty, ze rozpracovane auto ma, on predsa musel ukazat, ze o to zaujem ma, inak by dopadol jak kazdy druhy, co len buchne prachami po stole … ja Andrettimu verim, ze to mysli s F1 sakra vazne

Já v Andrettiho taky věřím, jenže jak věřit prostředí F1, když na oviciální představení nového vozu stejně vidáme pouhou počítačovou grafiku.

a je Andretti v F1 prostredi? :smiley:

zoberme si to z druhej strany, ak by sa prevalilo, ze tie fotky rozpracovaneho auta a vsetko dalsie s tm spojene, bol len podvrh, Andretti si uz v F1 neskrtne a dovolim si napisat, ze by skoncil

Měl jsi prodat část Andrettimu a né hercům.

Ale je to dobrá podívaná. :slight_smile:

Jestli se jednalo o skutečnou počítačovou simulaci, tak by Andretti nelhal.
Tak dnes stejně začínají všechny vozy. Dokonce i ty, které nejříve nakreslí ručně Adrian. Obrázky se pak přenesou do počítačové podoby a teprve pak se začnou vyrábět díly.

ja mam nejaky obraz o tom, jak to funguje :smiley:

lenze aj na simulacii musia inzinieri pracovat, proste aby som to nejak uzavrel tak si nemyslim, ze Andretti taha niekoho za nos s tym vstupom do F1 a s pripravou na samotny vstup