Alpine ponúka Oconovi rozlúčku v továrni: Pripravíme mu aj čestnú stráž, ak chce | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď sa tímy a jazdci nerozchádzajú vo Formule 1 vždy v dobrom, väčšinou sa aspoň na verejnosti tvária, že je všetko v poriadku. Koniec Estebana Ocona v tíme Alpine však bol poriadne horký. Už za jarným oznámením jeho odchodu z tímu bola cítiť poriadna pachuť a záver sezóny ju len potvrdil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183922/alpine-ponuka-oconovi-rozlucku-v-tovarni-pripravime-mu-aj-cestnu-straz-ak-chce

RB by sa mal učiť ako sa rozlúčiť. Na Ricciardovi totálne pohoreli. Snáď to ešte napravia.

1 Like

Když jsi vzpomenul ten RB, tak Péro posílá zaměstnancům jako omluvu za své výkony 2 000 láhví tequily Patrona El Alto. Jedna flaška má stát 200 Liber.

image

2 Likes

Zajímalo by mě, jestli by třeba Ocon ve své odpovědi, bude-li taky veřejná jako nabídka, mohl být zcela upřímný, nebo platí stejná pravidla jako na vysílačky z kokpitu :smile: .

Jakou upřímnost očekáváš?
Ocon strávil v Renaultu pět roků, porazil Alonsa a získal v tomhle týmu své první vítězství.
Myslím, že je toho na hezké vzpomínky docela dost. Taky se sluší připomenout, že to byl Renault, který ho vytáhl ze záhrobí, kde ho poslal Stroll.

1 Like

Nevím, připadá mi to od Alpine celé dost trapné. Těžko můžeme zazlívat možná trochu ukřivděnou reakci jezdci, když pak šéf týmu po letech spolupráce reaguje takhle ironicky.

3 Likes

Pekna flasa ako pozornost. :slight_smile:

Platia este tvrdsie pravidla.
Bude uprimny a povie to od srdca, tak moze ist do konciacej motorarne Renoltu s prepustenymi zamestnancami balit zvysne casti a vybavenie do kartonov.:grinning:

2 Likes

Na druhou stranu se ani Ocon nechoval k Renaultu dost tolerantně. Už od jarních testů se do Alpine silně obouval a už tehdy se netajil tím, že je to pro tenhle tým jeho poslední sezóna. Pak přišla gradace v Monaku.
Když posoudím obě strany, tak se k němu Renault zase moc ukrutně nezachoval.

1 Like

Za 5 000 Kč spíše dekoračka, než pochutina.

1 Like

Tak jo :slight_smile: . 151515

urcite ich to potesilo viac ako premie za titul :smiley:

1 Like

:wink:
image

Tím si nejsem jistý. Kdyby si RB udržel titul PK, tak by zaměstnanci asi dostali mnohem více, než pouhou láhev kořalky. Ta flaška dětem pod stromečkem asi moc velkou radost neudělá.

Tiez sa mi to javi, ze si nemaju moc co vycitat

1 Like

Byt Oconom, tak poviem, ze pokial tu cestnu straz budu robit Flavio s Oakesom tak na 100% pridem :slight_smile:

8 Likes

Já už mám roky Oakese v oblibě, je to borec a sympaťák a měl jsem radost když se do F1 dostal.
Ale toto mě přijde hodně nedůstojné a zbytečné.

Skoro se bojím, aby z něj práce poblíž Flavia neudělala podobného morálního outsidera.

I Alonso byl možná jako mladík fajn kluk…

2 Likes

Pravda je, že podobné konflikty jsou pro novináře pravé požehnání a dokážou je dokola živit dotazy na obě strany. Tím spíš by se ale šéf týmu mohl držet stranou a nekomentovat, tím by všechno skončilo a za týden by si nikdo nevzpomněl.

Myslel som to ironicky samozrejme :smirk:

1 Like

Kaslal bych na ne.