Alonsovi vyrazilo dych, že od jeho posledného titulu uplynie 20 rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Kariéra Fernanda Alonsa mala raketový štart, keď sa už vo svojej štvrtej sezóne tešil z prvého majstrovského titulu, ktorý dokázal obhájiť v roku 2006. Vtedy by len málokto predpovedal, že Španiel zotrvá vo Formule 1 ešte ďalších 20 rokov a už na svoje konto žiadny titul nepridá. Nad touto štatistikou krúti hlavou aj samotný Alonso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224088/alonsovi-vyrazilo-dych-ze-od-jeho-posledneho-titulu-uplynie-20-rokov

Tehdá @PUFF ještě skoro ani nebyl na světě :grinning:

Nekecej, už mu bylo 10 a obdivoval kdo že to z trůnu sesazuje Schumachera :slightly_smiling_face:

2 Likes

V roce 2006 mi byly 3 roky.

2 Likes

treti krat zazit nahodu by bol hotovy zazrak, preto sa tomu necudujeme

Připadáš si starý, Michale?
Já trochu ano :grin:

Jo, ale pak tu někdy taky od některých čtu jak vzpomínaj na 70-80 léta, tak na to jsem ještě mimo a mlád :smile:

1 Like

Siréna. :scream: ááááá

2 Likes

Čas letí no, pamatuju si to jako dneska.
Sledoval jsem to tehdy na barevném televizoru značky Orava, na čtvrtém, televizním kanále, což byla přirozeně Prima žejo.
:heart_eyes:
Dia.

1 Like

Tak ty jsi starý kabátník, ještě ti budeme muset koupit podpírací hůl s takovou

1 Like

No ale s věkem přichází moudrost. Teda samozřejmě jak u koho, že Honzí. :grinning:

1 Like

No právě, ty a tvoje parta hic dokazujete, že ne vždy tomu tak je

Ty si nejaký ostrý na neho a to ešte ani sezóna nezačala.

Nový rok, nový Dávid? :sweat_smile:

Jo jo přesně tak, a počkej až se pustím do tebe :smiley:

Hoši, vaše postelové hrátky si nechte pro sebe, na to tu nikdo není zvědavý

2 Likes

A pak na koho jde jaro, když myslíš hned na toto :stuck_out_tongue:

Ne, já vidím, jak si tu podkuřujete navzájem už dlouho a jen to zasírá diskuzi, takže si to řešte někde jinde

1 Like

Prosím ťa, veď ty si na mojej lodi, v mojej partii, nečítal si Honziho? :grin: