Dal jsem Ti přesný návod od kterého roku můžeš čísla porovnávat a nic. Stále si jedeš svou bez ohledu na reálnou hodnotu.
A k těm svým číslům přidej inflaci cca 30% a třeba si i Ty uvědomíš, že kážeš bludy za které za které by Tě ve středověku upálili na hranici.
Alonsovi sa stále lepí smola na päty: Je to frustrujúce, ale už si zvykám | Magazín F1 - F1online.sk
Proč bych si dávál tvoje vymyšlený čísla? Máš tam finanční výsledky za rok 2023. Co se zas kroutíš jako had, potom co si napsal blbost?
Žádné moje čísla.
Ty si je tady dodáváš sám a svádíš to na druhé.
Ferdo, s tou senilitou neděláš dobře. Ty tu šermuješ s 30%. Čísla tam máš z 23, napsal jsi blbost. Oplakávat opuštění ruského trhu můžeš zkusit jinde
Zato Ty jsi hloupý už zamlada a to je mnohem ukrutnější.
Copak Ferdo? Se tě tak dotklo, že jsem ukázal na to, že si neměl pravdu?
Jestli chceš debatovat na úrovni, tak začni porovnávat od roku 2021, jinak to nemá žádnou vypovídající hodnotu.
Ferdo nehádej se a nedávej výstřižky bez kontextu. Dej tam celou zprávu a rok, plus mi tam vyznač, kde je zmíněno něco o Ruském trhu.
Začínáš být hodně mentálně zakrnělý, když si tenhle výstřižek nedokážeš dat do souvislosti s vedlejším článkem o řediteli Renaultu.
No jo, zase jen útoky místo toho, aby si slušně diskutoval, Ferd, Ferdo.
S útoky jsi tradičně začal sám, tak Tě přece nebudu šetřit.
Ferdo, kdyby si radši dodal argumenty
Ty jsi vážně magor. Ale když Ti nestačí nápověda, že na tomto webu nový článek kde je vše popsáno, tak Ti ještě přidám odkaz. Třeba se Ti po přečtení tohoto článku už v hlavě aspoň trochu rozsvítí.
Ferdo, že budeš urážet, tak si nevydupeš pravdu
To už jsem Ti taky psal, že když chceš něco porovnávat, tak nejdříve musíš začít tím co porovnávat chceš.
Takže znovu. Začni s rokem 2020 a 2021. Pak k výsledkům přidej inflaci které proběhla celosvětově a výrobcům automobilů se samozřejmě nevyhla a teprve pak můžeš začít porovnávat třeba s rokem 2024.
Dávat sem v polovině roku výsledky 2025, je taky pořádná blbost.
Ferdo, ty ses v tom nějak zasekl, psal jsi porovnání před a po začátku války na Ukrajině. Najednou píšeš o 2020, 21. Poslal jsem ti výsledky 23, 24 a letos. Ty se budeš hádat do krve, i když nemáš pravdu
Kdybys byl alespoň trochu v obraze, tak bys věděl, že problémy Renaultu se táhnou už od roku 2018. To už jsem samozřejmě psal, jenže Ty vidíš pouze Ukrajinu a nic jiného.
Stále čekám na porovnání s roky 2021 a 2022. Dočkám se?
Chlapci držte se F1
Tak proč si tam plácal Rusko a Ukrajinu ty? Ferdo Ferdo, radši si strč tu vlajku SSSR do kamen😄