Určitě bude zavěšení Merglu lepší, než si vymyslí Aston, který bude dělat vlastní zavěšení poprvé.
Alonsovi sa stále lepí smola na päty: Je to frustrujúce, ale už si zvykám | Magazín F1 - F1online.sk
Jistý to není. V každém případě pokud chceš s týmem na vrchol, vydat se cestou vlastních věcí prostě musíš.
U Renaultu jasně vidíme jak ten vrchol dopadl.
S Alonsem a Oconem to bylo na dobré cestě, už byli čtvrtí v PK myslím, no Rossi to zazdil.
Tak lepší nevím, když ruplo na Monze
By mě zajimalo stejně jak je to s dodávkami motorů pro své partnery. Dodává se skutečně zákazníků to samé i softwarově spolu s “know-how”?
Aston dělá přední zavěšení svoje. V Monze jsme to mohli vidět.
Tak McLaren vede o 350 bodů, tak asi jo.
Jj, ale mohlo to být o 18b víc, nebýt spolehlivosti Mercedesu
Chvíli se zdálo, že se Renault snaží, ale pak přišly spory s Nissanem a kvůli Ukrajině odchod z Ruského trhu a bylo po iluzi světlých zítřků Renaultu.
Jenže Renault se z Ruska stáhl v roce 2022 a Ty tady dáváš čísla z jiného období.
Jakože 2024 a 2025 nemají s kontinutiou Renaultu a jeho výsledků nic společného?
Normální člověk by začal porovnání rok před válkou, pak rokem kdy se Renault z Ruska stáhl a pak pokračoval dalšími léty, aby bylo jasně vidět jak moc Renaultu podle Tebe prospěl odchod z Ruského trhu.
Otázka je, proč taháš do téhle problematiky vůbec Rusko soudruhu?
[
Ty jsi vážně blb.
Já tady píšu proč se Renault dostal do problému, Ty sám začneš rozebírat jak je pro Renault prospěšné že opustil ruský trh a začneš tady dávat nesmyslné hodnoty, ale když nemáš na svou hloupost argument, jsem hned soudruh.
Ale zmínil jsem i problémy s Nissanem, tak bys mě mohl rovnou označit i za japonského mafiána Yakuzy.
Ještě že se Alonsovi lepí smůla na paty. Kdyby ne, tak by to byla pekelná nuda jak by sbíral titul za titulem
Ne Ferdo, blb jsi ty. Napsal si nesmyslně
Rusko a ruský trh si do toho zatáhl ty. Já jsem ti doložil čísla, která potvrzují opak, než toho co píšeš. Tak se nevztekej jako malej harant. Napsal si úplnej nesmysl, odchod z Ruska se negativně na Reanult group nepodepsal.