Alonsovi sa stále lepí smola na päty: Je to frustrujúce, ale už si zvykám | Magazín F1 - F1online.sk

Určitě bude zavěšení Merglu lepší, než si vymyslí Aston, který bude dělat vlastní zavěšení poprvé.

Jistý to není. V každém případě pokud chceš s týmem na vrchol, vydat se cestou vlastních věcí prostě musíš.

U Renaultu jasně vidíme jak ten vrchol dopadl.

S Alonsem a Oconem to bylo na dobré cestě, už byli čtvrtí v PK myslím, no Rossi to zazdil.

Tak lepší nevím, když ruplo na Monze :smile:

By mě zajimalo stejně jak je to s dodávkami motorů pro své partnery. Dodává se skutečně zákazníků to samé i softwarově spolu s “know-how”? :thinking:

1 Like

Aston dělá přední zavěšení svoje. V Monze jsme to mohli vidět.

1 Like

Tak McLaren vede o 350 bodů, tak asi jo. :slightly_smiling_face:

Jj, ale mohlo to být o 18b víc, nebýt spolehlivosti Mercedesu :thinking:

Chvíli se zdálo, že se Renault snaží, ale pak přišly spory s Nissanem a kvůli Ukrajině odchod z Ruského trhu a bylo po iluzi světlých zítřků Renaultu.

Udělali dobře, že odešli z teroristickýho státu

Jenže Renault se z Ruska stáhl v roce 2022 a Ty tady dáváš čísla z jiného období.

Jakože 2024 a 2025 nemají s kontinutiou Renaultu a jeho výsledků nic společného?

Normální člověk by začal porovnání rok před válkou, pak rokem kdy se Renault z Ruska stáhl a pak pokračoval dalšími léty, aby bylo jasně vidět jak moc Renaultu podle Tebe prospěl odchod z Ruského trhu.

1 Like

Otázka je, proč taháš do téhle problematiky vůbec Rusko soudruhu?

[

Ty jsi vážně blb.

Já tady píšu proč se Renault dostal do problému, Ty sám začneš rozebírat jak je pro Renault prospěšné že opustil ruský trh a začneš tady dávat nesmyslné hodnoty, ale když nemáš na svou hloupost argument, jsem hned soudruh.

Ale zmínil jsem i problémy s Nissanem, tak bys mě mohl rovnou označit i za japonského mafiána Yakuzy.

2 Likes

Ještě že se Alonsovi lepí smůla na paty. Kdyby ne, tak by to byla pekelná nuda jak by sbíral titul za titulem :slightly_smiling_face:

3 Likes

2 Likes

Ne Ferdo, blb jsi ty. Napsal si nesmyslně

Rusko a ruský trh si do toho zatáhl ty. Já jsem ti doložil čísla, která potvrzují opak, než toho co píšeš. Tak se nevztekej jako malej harant. Napsal si úplnej nesmysl, odchod z Ruska se negativně na Reanult group nepodepsal.

1 Like