Alonsovi nebudú súčasné monoposty chýbať: Ich nasadenie neprinieslo úspech | Magazín F1 - F1online.sk

Piloti majú pred sebou posledné tri súťažné víkendy s generáciou monopostov, na ktorú budeme spomínať pre jej problémy s poskakovaním, neuveriteľne úzke pracovné okná, ale aj dominantné obdobia Red Bullu a neskôr McLarenu. Fernandovi Alonsovi však nebudú chýbať ešte pre niečo iné; nepriniesli to, čo nám vedenie efjednotky sľubovalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220293/alonsovi-nebudu-sucasne-monoposty-chybat-ich-nasadenie-neprinieslo-uspech

Ty příšery nebudou chybět snad nikomu.

Nic pozitivního nepřinesly - předjíždí se ještě hůře než s vozy minulé generace.

2 Likes

Tvojmu mclarenu priniesli tituly

1 Like

Nejhloupejsi pravidla ktera kdy v F1 nekdo schvalil, jen proto aby se Red Bull mohl napakovat tituly. Nejvetsi sranda byla tomu rikat ground effect.

1 Like

To nic nezmění na mém názoru na současné vozy.

2 Likes

Názorná ukázka proč je Alonso pouze dvojnásobný.
Já na vozy s ground effectem nadával ještě dříve, než vyjel testovat první vůz, ale Alonso si slepé uličky všimne až po funusu.

Ty nadáváš na všechno Ferdo, zase ze sebe nedělej odborníka, když nerozumíš ani IT😛

1 Like

Ajťáci nerozumí ani sami sobě a bez IT jsou ztracení úplně. :crazy_face:
To ještě fungoval F1 NEWS a už jsem na přísavný efekt ukazoval prstem a dodával argumenty z historie.
Tehdy kromě mne a ještě jednoho fanouška ze sebe udělali hlupáky a na monstra s Ground Effectem se dokonce těšili.

To je úplne jedno. Alonso skončil.

Nepovídej, Alo nemá smlouvu na 26?

1 Like

To ja neviem. Či má alebo nemá. Myslel som že už povedal čo mal. A ty to nezmeníš.

No ma 2026 smlouvu má, ale chápu, že F1 moc nesleduješ. No Alovo prohlášení dává smysl a já s ním souhlasím, lepší, než kdyby řekl, že mít jiné rodiče, tak by na tom byl líp

1 Like

Máš pravdu Honzi. F1sledujem okrajovo a nezijem nou takze je logicke ze mas navrch. Gratulujem. A myslim to uprimne.

2 Likes

Najhoršie pravidlá a monoposty ešte aj 2014-2016 s penismy boli lepšie