Alonsovi klepli zuby naprázdno: Možno si tie body nezaslúžime | Magazín F1 - F1online.sk

Súťažné víkendy Aston Martinu sa čoraz viac podobajú na súťažné víkendy Lewisa Hamiltona, ktoré by sme mohli prirovnať k jazde na húsenkovej dráhe. Tím Fernanda Alonsa sa v piatok predviedol vo vynikajúcej forme, ale prišla sobota a z útoku na popredné priečky zostali len sladké predstavy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215405/alonsovi-klepli-zuby-naprazdno-mozno-si-tie-body-nezasluzime

Čte se to blbě no :slightly_frowning_face:

4 Likes

Myslim, že Alonso toho měl po Q víc na srdci, drží se.

2 Likes

Tak to nečti :smile: Alo je očividně crustrovaný, protože i AMuS tvrdí, že se včerejším nastavením by Alo měl potenciál 6 místa na startu

1 Like

Já se mu nedivím. Zajímalo by mě co hlavně myslí tím že auto nebylo na kvalifikaci připravený.

Neudělali změny v nastavení, tak jak Alo chtěl

1 Like

No překvapující to není, není to poprvé, ale Stroll nestíhal i tak, to to takto bude forever? :man_shrugging:

Alo a Stroll nemají stejné nastavení, no z nějakého důvodu Alovi nevrátili to z pátku

Myslíš, že by s výpary v závodě dojel dostatečně daleko?

Netuším o čem teď vůbec píšeš.

1 Like

To mě nepřekvapuje.

Tak já nemůžu za to, že si zapijel žal ze včera, že se stačilo nedostalo do sněmovny. Každopádně celou dobu se mluví o nastavení monopostu, tak nevím, proč vdechuješ výpary

1 Like

Výpary v nádrží chlapče. A nechtěj, abych pokračoval dál. :wink:

Ano, já rozumím tomu, že jsi starý a máš v tom zmatek. Nastavení monopostu není množství paliva v nádrži, Ferdo zajdi s k tomu doktorovi, než bude pozdě :smiley:

2 Likes

Astonu to jezdí pouze na výpary.
Stačí nemít výpary místo šedé kůry a věděl bys to taky. Holt všichni nemůžeme být technicky zdatní.

No to očividně nemůžou, když nerozumíš tomu, co je nastavení monopostu :confused:

2 Likes

Ale množství paliva k nastavení monopostu taky patří.

Jasně, k výpočtům to patří taky

2 Likes

No vidíš. Už Ti to docvakuje. Jestli tě mouchy nepřiserou, tak z Tebe jednou možná ještě něco bude. :slightly_smiling_face: