Alonsove vysielačky boli cenzurované. Čo vykričal komisárom? (+PREPIS VYSIELAČKY) | Magazín F1 - F1online.sk

Vysielačky Fernanda Alonsa s jeho sťažnosťami sa veľmi často dostanú do priameho prenosu, no v Mexiku sme počuli len málo z nich. FOM sa podľa všetkého rozhodla cenzurovať Španielovu kritiku riaditeľstva pretekov a komisárov, ktorí celkom ignorovali dianie v prvej zákrute. Čo teda Španiel povedal?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218046/alonsove-vysielacky-boli-cenzurovane-co-vykrical-komisarom-prepis-vysielacky

Ani se mu nedivím. Zklamaní a naštvaní jsme asi všichni.

6 Likes

Dneska jsem si pustil start a vypadalo to jako nepovedene AI.

Takze ziaden problem s brzdami, ale frustracia z prveho kola (bojovna mentalita rip) a ublizene ego, ze tenista bol rychlejsi. :sweat_smile:

Takze ziaden problem ako tu hlasaju alzaci, ale PREVENTIVNE DOVODY, aby Krack nemusel povedat, ze Alonso proste odisiel z roboty, lebo sa mu nedarilo.

:joy: :joy: :joy:

2 Likes

Hnus ako sa manipuluje v priamom prenose. FIA = zumpa.

2 Likes

2 Likes

Možná porucha brzd, to mě pobavilo. :grin:

Příště se na start nepostaví ani jeden pilot, protože nikdo si nemůže být jistý, že nebude mít nějakou poruchu.

2 Likes

Alonso dostal nový ručník, tak si ho hned vyzkoušel. :crazy_face:

1 Like

:grin: :slightly_smiling_face: :wink: :+1: :+1: :+1:

1 Like

Konečně posíláš tvoje reálný fotky od moře :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Mě na pláži neuvidíš. Ty ponechávám turistům bez fantazie. :stuck_out_tongue_winking_eye:

To je mi jasný, když se takhle schováváš za svým ručníkem :smile:

1 Like

Myslíš tenhle? :stuck_out_tongue:

Dobrý způsob jak tě vyhnat z pláže :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smile:

1 Like

Já jsem byl na pláži naposledy před patnácti léty, když jsme dopluli do Tunisu. Od té doby se na moři koupu pouze z lodě.

podla AI to bol celkom dobry napad, alebo myslis, ze prompt bol v pozadi na plazi kozmonaut?

placko ALONSO ako aj jeho verni fans :joy: alonsa strasi Petrov a tunajsich fans zasa Max

Ferda za kosmonauta :man_shrugging: Já nevím co dělá ve svém volném čase :smiley:

1 Like

tak ale toto bol brutal. buduci rok ide po vonkajsku jednoznacne :slight_smile:

Alonso příští týden v Brazílii

3 Likes