Alonsova fúzatá stávka s novinárom: Ak do Zandvoortu skončím v top trojke… | Magazín F1 - F1online.sk

Po nasadení noviniek na monoposte Aston Martinu sa nezlepšujú len výkony a výsledky britskej stajne, ale aj nálada Fernanda Alonsa. Španielsky pretekár je dokonca taký optimista, že si trúfa čoskoro sa aspoň v kvalifikácii dostať do prvej trojky. V Kanade sa o to stavil s reportérom Viaplay.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204762/alonsova-fuzata-stavka-s-novinarom-ak-do-zandvoortu-skoncim-v-top-trojke

I tento úsměvný rozhovor a sázka s novinářem poukazují na to, jak se zlepšuje atmosféra v Aston Martinu.

1 Like

5 Likes

Tak kdyby to všechno šlo maximálně dobře a byla by top 3 v Q na Maďarsko, tak bych se nezlobil😄

Teď když se Alonso s autem cítí líp, přál bych si déšť :heart_eyes:

1 Like

To mu pekne prajes. Jeden dazd ho raz stal titul, ked rodak z Ovieda neustal mokre podmienky.

Přeji, neb déšť pro netopový auta se skvělými řidiči představuje příležitost :wink:

1 Like

Evropa 07 je podle mě u Ala hodně nedoceněné. Lítalo tam x pilotů ven a na konci závodu si Alo takhle krásně dal Massu

1 Like

Ale jo Michale, vzdyt ja som s vami, Fernandovi by som podium doprial, zasluzil by si za to Monako 23.

A keby prsalo, tak by si ho zasluzil aj Ocon s Gaslym za minulorocnu Braziliu.

Bohuzial to zatial vyzera na slnecny vikend v Rakusku, co je vsak dobre, ak sa tam nahodou chystate s klukmi zelenymi.

To bylo skvělé. No vlastně uplně nevím proč se Massa tak rozčiloval?

1 Like

Za ten kontakt, ale za to si mohl sám, měl stopu a byl na vnitřku, nemohl čekat, že mu Alo uhne

1 Like

Pokud to někdo dokáže, tak to je Alonso. Přeci jen to je nejlepší jezdec historie Španělska.

Od kdy je Španělsko přes celou zeměkouli a dál? :smile: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like