Alonsov uliaty štart nahlásil Bortoleto, svojho manažéra však nechcel menovať | Magazín F1 - F1online.sk

Komisári na Veľkej cene Azerbajdžanu udelili dve penalizácie za uliaty štart. Jednu dostal Oscar Piastri za evidentné zlyhanie, druhú však aj Fernando Alonso, ktorého pochybenie spočiatku nebolo také zjavné. Poistkou toho, že pochybenie španielskeho pretekára nezostalo nepovšimnuté, bol napokon jeho klient Gabriel Bortoleto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214555/alonsov-uliaty-start-nahlasil-bortoleto-svojho-manazera-vsak-nechcel-menovat

To je zase kauza o ničem, bylo to vidět z několika kamer, to nemusel nikdo hlásit, aby přišel trest

2 Likes

Dneska se bonzuje všecko, a nejspíše vždycky tomu tak bylo. Nedivím se, já bych se taky ozval kdyby ten vedle mě vyběhl dříve :man_shrugging: No mohl to říci rovnou na plnou hubu.

2 Likes

Alonso vychovává práskače?
Nedivím se, dnes i prvňáčci ve fotbale učí simulovat ještě dříve, než je pustí k balónu.

Tady to klukům nezávidím. Piastri vyprovokuje Alonsův ulitý start, který napráská Bortoleto.
To nevymyslíš @HellHogr :stuck_out_tongue:

1 Like

Co tady zas předvádíš Davide?:roll_eyes:

2 Likes

David je sám starej práskač, tak se nediv.

1 Like

No jo STBák David k STBákovi ježkovi sedá, ale pak nechápu, co tu má zas za cirkusové vystoupení

1 Like

To víš budou volby, tak to tu zase rozjíždí…

1 Like

pekne svojho manazera zmanazoval.

1 Like

To je dobře že nezávidíš :+1:

3 Likes

No jo Baku byla neuvěřitelná nuda, ale skončil by Alonso bez ulitého startu 14.? :thinking: :sweat_smile: Fakt strašně důležitý…
Aspon jsem si uvědomil proč v atletice nestartují na světla, ale na výstřel a proč koukají na startu do země v blocích. :+1: :100:

1 Like