Alonso zmenil rétoriku. Jeho budúcnosť vraj závisí od pravidiel, nie od rýchlosti auta | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin chystá v Maďarsku nasadenie B-špecifikácie monopostu. Ide o veľmi dôležitý krok, ktorý bude s veľkým napätím sledovať nielen fanúšikovská obec, ale aj celý tím. Sám Adrian Newey vyjadril nádej, že zlepšenou výkonnosťou presvedčí Fernanda Alonsa, aby zostal v tíme aj budúci rok. Sám Fernando však hovorí, že od výkonnosti tímu jeho budúcnosť nezávisí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240454/alonso-zmenil-retoriku-jeho-buducnost-vraj-zavisi-od-pravidiel-nie-od-rychlosti-auta

Som fakt zvedavy co tam Newey dokaze urobit

Další co se skřížil s Emilem?
Upřímně řečeno nedivím se. Než bude F1 zpátky F1, tak bohužel ještě pár jalových roků uplyne.

Tak to asi bude konec, neb tyto motorová pravidla se ze sraček jen tak nedostanou :distorted_face:

1 lajk

Ten keď skončí, tak Honzíci na fóre klesnú na ešte väčšie dno.

Tak myslím si, že pro Fernanda by byl Dakar nebo WEC zábavnější a rozhodně to není pralesní liga jako ta do které se snažil zašít Verstappen

zda sa mi, že už maju nastupcu Piastriho, teda predpokladam, že mas na mysli @HellHogr @Situs a @spineIesssheep, pripadne este Gabi mozno, to je fernandov zverenec

Miestnu klaunskú trojku si trafil úplne presne. Gabiho tam nerátam a ani som nevedel komu fandí. :slight_smile:

Piastriho mal len Honzi a aj to len minulý rok, lebo bol proti Norrisovi a Verstappenovi. Nie je tam tá fanatickosť.

Ostane im len hejt Verstappena a RB, nič iné.

Já držím palce Oscarovi, Gabimu a doufám, že se dostane do F1 Tsolov :slightly_smiling_face:

gabiho som myslel akoze bortoleta

Piastri 0-5, Bortoleto na odpis. Tsolov no comment.

a alonso porazeny oconom v rovnakej technike

1 lajk

Honza se podívá na F2, vybere toho prvního, a dělá, že objevil Ameriku.

Měl by skautovat mladé jezdce jako já, kteří jsou teprve v ADAC.

Propad Astonu.

Jaj tak, ja som to pochopil tak, ze myslis tunajsieho uzivatela “gabo”. :sweat_smile:

copyImage

Btw jsem nevěděl, že multiban je tvůj novej bff :grinning_face:

Že Piastri vyhraje F2, fandíš mu,
Bortoleto vyhraje F2, fandíš mu.
Tsolov vede F2, fandíš mu.

To umí každej fandit takhle.

1 lajk

Piastrimu fandím od F3, kdy porazil Serganta a Porchaira v boji o titul. Bortaletovi od F3 taky, ale ten to měl v suchým triku. No a Tsolovi to stejný, ale ten v F3 titul nedal, ale v F2 si jede pro titul celkem solidně. Narozdíl od Antonelliho

Hehe, ale to, že vyhrajou F2, ještě neznamená, že budou vyhrávat F1.
Lepší je si počkat, až vyhrávají v F1 :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk