Alonso zložil poklonu Schumacherovi v novom dokumente: Viackrát som s ním prehral, ako vyhral | Magazín F1 - F1online.sk

Na svet prichádza nový dokumentárny cyklus o živote a diele Michaela Schumachera. Môžeme očakávať, že bude o niečo hutnejší ako film z roku 2021, ktorý prevzal Netflix. Aj tento snímok nazvaný Being Michael Schumacher je dielom nemeckých filmárov, ale ide o päťdielnu minisériu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137772/alonso-zlozil-poklonu-schumacherovi-v-novom-dokumente-viackrat-som-s-nim-prehral-ako-vyhral

Nie je hanba prehrať s najlepším pilotom novodobej histórie. :slight_smile: Možno aj vďaka tomu, že na ňom Alonso alebo aj Vettel vyrástli, tak tiež vedeli využiť každú drobnosť vo svoj prospech. :slight_smile:

1 Like

Suhlas s Alonsom!Schumacher spolu so Sennom boli najlepsi jazdci historie F1…Ani Hamilton,ani Verstappen,Alonso,Vettel,Prost,Piquet,Lauda,Clark,Fangio,Hill,Steward neboli taki dobri.

Milujem tu modru farbu so zltou. A v kombinacii s cervenou to je vybuch emocii :grinning:
:blue_heart: :yellow_heart: :heart:

1 Like

Tohle je asi nejhorší kombinace barev ve sportu, kterou znám. :slight_smile:

Mi se tahle kombinave docela líbí.

1 Like

To já ne…
Vždycky si vzpomenu na Spartu Praha ČKD a je mi zle. :slight_smile:

1 Like

:grinning: Okej, beriem
Mna tie farby dostali do F1, aj s Alonsom spolu, 2003 Hungary

1 Like

Na Clarka a Fangia nesiahať, tí sú na Olympe. :slight_smile:

1 Like

Táto kombinácia je ešte celkom v pohode, sú aj o dosť horšie farebné kombinácie.
Podľa mňa to farebne evokuje skôr rumunskú vlajku :romania: ako Spartu Praha ČKD :slightly_smiling_face:

No… Spartě se právě nadává do Rumunů… resp. hlavně do cigošů. :grimacing:

Slávisti jsou židi, a Sparťani Rumunové. :smiley:

Aha, ok. Tak hlavne, že je to jasne zadefinované :grinning:

1 Like

To je zase Alonsova klasická hláška která nedává žádný smysl.
Vždyť on vícekrát prohrál než vyhrál s většinou pilotů za posledních cca 15 let co alespoň trochu za něco stáli.
Měli by mu zakázat mluvit, nebo mu takhle to muzeum zkrachuje.

No u Teba je evidentne Jim Clark no. 1 (to je jasné aj z profilovej foto) :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ani nie, na prvom mieste mám zároveň Schumiho, Clarka a Fangia, keď to zoberiem čisto z hľadiska obľúbenosti, podobne, ako je pre mňa najlepší Bond - Connery a Brosnan (v tesnom závese Dalton). :slight_smile:

1 Like