Alonso vyzýva svoj tím: Menej rečí, viac činov | Magazín F1 - F1online.sk

To se tak říká. :grinning: Ale je pravda, že Krack podle mě furt něco sliboval a ono je to skorem tak, že upgrade = downgrade u nich.

Jako vím, co to znamená, ale spíš, co to znamená u Astonu. Chápal bych, co to znamená u Mercedesu, ale u Astonu mi to nepřijde, ze by něco furt kecali. :grin::+1:

Ale jo, možná to nevybočuje z nějakého standardu, co se týče toho co si přečteme v médích, ale co se děje vnitřně nevíme. Třeba se tam uklidnují stejně jako my tady, že to bude dobrý… :upside_down_face:

1 Like

Od dob předkvalifikací jsem nikdy nebyl příznivcem zákaznických týmů. Právě naopak se mi líbilo jak Frank prosazoval aby si týmy kromě motorů vyráběly téměř všechno samy.
Teprve příchodem Toro Rosso se pravidla uvolnily a Haas pohár konstruktéru úplně zesměšnil.

Myslím, že Alonso v Astonu ztrácí své slovo. Ještě pár takových závodů a začne před kamerami sbírat odpadky jako Vettel.

1 Like

Bude líp. Máme tam te potenciále.
Nezapomínejte, jak ještě několik měsíců zpět, Alonso čichal spokojeně ke kytkám.
Vrátíme se :green_heart::muscle:

8 podií bylo, a ještě více jich bude, i vítezství. Věříme, fandíme :slightly_smiling_face:

2 Likes

Masakr, Masakr!
Tohle ještě zažijem, zažijem!
:muscle:

2 Likes

To dufam Alonso odkazuje sam sebe :smiley: lebo on je tam jediny, kto tam melie hubou a vysledky z trate nikde :smiley: Kazdu chvilku odjazdil najlepsie preteky kariery, dodal jedno z najlepsich kvalifikacnych kol kariery atd :slight_smile: Ale ved to vedel Alonso vzdy najlepsie, venovat sa zakulisnym tahom a spinavostiam a tliachat pred mikrofonmi :slight_smile:

Jak účelné říkat, že se musí méně kecat a více makat vždy když docházejí slova. :grin:

Je to možný? Děje se to? :thinking:

Enrico Cardile z Ferrari a půjde do Astonu

Je to tak.
Není to on, jak to měl celé ve Ferrari převzít a změnit? Myslím, že byl hodně chválen.

Jsme ho v Barceloně přesvědčili, jak moc ho potřebujeme?! :smile: Stihne ještě 2025? :thinking:

A koho má nahradit? Kracka?

Třeba jde do Ferrari Newey a Cardille má ego a chce být hvězda on.
Prachy dostane stejný a spotlight v Astonu bude na něm.

AI se nikdy nemýlí.

1 Like

Al Bundy? :upside_down_face:

Ten taky ne :slightly_smiling_face:.
Ještě rok, škodič zmizí do zapomnění, Stroll to prodá Arabům a Aston se bude navěky potácet v lepším středu.
Ještě ale zažijeme nemálo Alonsovo komických výstupů a nakonec i Strollův spravedlivý hněv.

1 Like

St. Anger :angry: :slightly_smiling_face:

2 Likes

Pokud to Alonso nezabalí dříve.