Alonso vysvetľuje piruetu: Je to trochu paranormálne, v aute máme ducha | Magazín F1 - F1online.sk

Fernandovi Alonsovi sa podarilo zabodovať v katarskom šprinte aj v nedeľnej veľkej cene. Na konte však mohol mať o dva body viac, keby na moment nestratil kontrolu nad svojím autom. Čo sa vlastne stalo najskúsenejšiemu jazdcovi v padoku? Alonso si to nevie celkom dobre vysvetliť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222084/alonso-vysvetluje-piruetu-je-to-trochu-paranormalne-v-aute-mame-ducha

Ale co Fernando, piruetku zvládl na výbornou, tak nějak po Maxovsku a dojel sedmej. Mohlo to být lepší, ale už má věk . A upřímně, co by za takovou výkonnost dal Lewis. A to je mladší.

2 Likes

Popravdě, Alonso tam těch momentů měl tolik, tentokrát to byl velmi stresující požitek u toho jeho onboardu. A když se tam roztočil, já myslel že je po všem, vyšel z toho tentokrát s velkým štěstím přijatelně :smiley: Fakt si myslím že když jdete do smyku tak to že vám to vyjde takhle dobře a zůstanete na trati je velkou mírou i štěstím.

Ale rozhodně nečekaně pěkný výkon i výsledek.

2 Likes

Spin to win :grin: 12/10

3 Likes

Vieš ako sa hovorí šťastie praje pripraveným. Fernando patrí medzi najlepších pilotov v histórii F1. Keď je stále nachystaný využiť príležitosť, občas mu šťastie pomôže.

3 Likes

Jo je to tak. Tam mě taky mrazilo, jako u Fernanda. To dělá mistra světa, to se nedá nic dělat. Mají to kluci v rukou. To všechna čest.

Je to rukama, za mě. Max a Fernando jsou v tom podle mě nejlepší. Žádná situace samozřejmě není stejná, ale to jak dlohodobě tohle zvládají, není podle mě náhoda.

A jak jsem včera psal, vysledek dobrý, ale spokojený nebude.

Další dukaz jak jsou si Alonso s Verstappenem blízcí, tahle pirueta je jak vystřižená ze včera. Kdyby Alonso celý zavod za sebou těsně nedržel Mercedes a RBR, tak tím neztratil vůbec nic, krásně mohl pokračovat dál. Vypadalo to jako menší vsuvka pro diváky.

2 Likes

Spokojený byl nadmíru, myslím že po tom sprintu viděli že to není uplně ono a spíše nic nečekali, no docela to otočili. A Alonso za to byl vděčný, dokonce se za tu piruetu omluvil, to dělá jen když je nakonec spokojený :smiley: :+1:

2 Likes

Let’s go!

2 Likes

Super :heart_eyes: Ale nezapomeň, Ferda trval na tom že tam 2026 Alonso nebude :smile:

2 Likes

Haha. No tak to at si Ferda počká až bude takhle Alonso ukazovat na hodiny 2030 pro sedmej titul. :smiley:

2 Likes

:muscle: :muscle: :muscle: Vamos :muscle: :muscle: :muscle:

2 Likes

… a tento týden …

2 Likes

2 Likes

… tento rok (sorry ponukal sa tento tretotriedny vtip)

1 Like

Jen se připrav :smiley:

2 Likes

Já jsem připravený. Hlavně ať je připravená Honda.