Alonso verí Aston Martinu: Čoskoro sa dotiahneme | Magazín F1 - F1online.sk

Ak je nejaký tím, od ktorého sa očakáva, že veľmi rýchlo zabalí vývoj tohtoročného monopostu a presunie svoje zdroje na novú generáciu pravidiel, je to Aston Martin. Stajňa zo Silverstone patrila k najväčším sklamaniam minulej sezóny a zdá sa, že nemá absolútne žiadny zmysel pokračovať vo vývoji súčasného monopostu. V tíme si to však zrejme nemyslia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187628/alonso-veri-aston-martinu-coskoro-sa-dotiahneme
3 Likes

Tyhle předpovědi Alonso nikdy neuměl. Jasně dotáhnout se mohou, ale pravděpodobnost je velice malá, dávám tak 10%, protože nová pravidla vše přesměrují logicky vše tam. Dohánět ztrátu na šp-ičku skoro vteřinu … no počkejme a uvidíme jak to dopadne. :slight_smile:

1 Like

10%? To je docela slušná šance :smiley: Ono optimista musí být, reálný to ale opravdu moc není.

1 Like

Já si myslím že takhle nastaven jít do sezóny mentalně i musí, kdyby v to v hlavě aspoň nevěřil, nemá cenu závodit a lepší jít do “důchodu”.

Nejde dělat něco, v co nevěříš…to pak nefunguje a nemáš z toho radost.

Koukám slovo š■■■■■ ( šp-ička) je zakazáné. :upside_down_face: :slightly_smiling_face:

2 Likes

10% z Alonsových 130ti %??? Kolik to tak asi může být? :rofl:

Yes, věk je jen číslo, dám sem nepravidelné šachové okénko. Top 10 Blitz hráčů. 3 první jsou ze seznamu paradoxně nejstarší. Co to vypovídá?

Jo je kolikrát o instinktu a o tom dělat správná rozhodnutí ve správný čas a to by se dalo podle mě převést i na F1 a Alonsa, co ho zdobí po celou karieru, kdy dokazal tahat slabší vozy výš než kde měly být. Líbilo se mi v minulém roce jak dokázal některé závody managovat své tempo, například Baku.

1 Like

Je krásné tady na fóru sledovat pokračování z jiných fór, jak se fanatici již skoro dvacet let křečovitě snaží udělat z Alonsovo neschopnosti přednost a stále se jim to nedaří.
Brzy už bude mít Alonso více odjetých závodů bez vítězství než celý zbykek kariéry :sweat_smile:.
Hlavně ať nekončí a pár let to ještě vydrží, přišli bychom tady o hodně zábavy s místní čtyřkou mentálně chudých.

Testy F2 začaly, se Staňkem.
https://livetiming.alkamelsystems.com/circuitcat

1 Like