Alonso: V F1 už nepotrebujete talent ani rýchlosť. Stačí stlačiť jeden gombík | Magazín F1 - F1online.sk

Po pretekoch v Monaku, Španielsku a Rakúsku sme mohli nadobudnúť pocit, že problémy s pohonnými jednotkami sa podarilo výrazne zmierniť májovými úpravami v pravidlách. Silverstone však podľa Fernanda Alonsa ukázal, že Formula 1 ešte nie je za vodou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239001/alonso-v-f1-uz-nepotrebujete-talent-ani-rychlost-staci-stlacit-jeden-gombik

Uplny suhlas s Alonsom. Toto je parodia na pretekanie a Eisele sa vytesuje ake je to skvele pretekanie.

5 lajky

Tak možno by niekto konečne mohol Alonsovi ukázať, ktorý gombík to má stlačiť …

Zlaté kyseliny. Stejně zlaté jako zlatá žíla ve spodním prádle.

Keď Eisele povie slovo “Kreška”, tak mám chuť si ihlicami na štrikovanie prepichnúť hlavu cez ucho…a navyše na svete zomrie jedno mačiatko za každé vyslovenie tohoto slova…

…O jeho “vtipoch” radšej taktne pomlčím

5 lajky

Je smutné, že Alonso netrafí ani to jedno tlačidlo

1 lajk

Alonso je sice starej, ale blbej rozhodně není :slightly_smiling_face:

1 lajk

Dnešní F1 dokáže řídit i cvičená o.p.i.c.e. …. To už tu jednou bylo a pamatujeme si, jak to skončilo :smile: .

1 lajk

Je to strašně frustrující, mě teda hodně vadí že jezdci v této F1 maj už spíše jen sporadickou roli :pensive_face:

2 lajkov

titulem Landa? :distorted_face:

2 lajkov

předem děkuji, Honzo :slightly_smiling_face:

Podle čeho to posuzuješ ? A buď konkrétní !!

No v podstatě se o tom píše v článku. Jo jo závodění podle mě o skilu moc není.
A ano, vždycky se musela využívat, jak to říct, nějaká závodnická chytrost. Akorát v současný energy management je už prostě krok do extrému.

1 lajk

To nemusíš děkovat, dám ti vědět až nazvu piloty idioty, protože bojují o body :slight_smile:

2 lajkov

nuz, nie je k tomu moc viac co dodat. Sice je to trosku komplikovanejsie ako Alonso hovori, ale kazdeho fanusika pretekania sa musi boliet, ked vidi ze auta sa predbiehaju este pred polovicou rovinky a svet tomu tlieska

2 lajkov

Alonsov talent sme videli v AD10 :rofl: tam by sa mu ten gombik na predbehnutie Petrova velmi hodil

Řečeno trochu ostře, ale jádro věci Alonso vystihl.

@Situs @HellHogr

A14

2 lajkov

100% suhlas. dnesna F1 stoji za h0vno.