Alonso to s novými autami nevidí ružovo: 30 kíl? Nemožné, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

to su len tvoje domnienky :smiley: nikto nevie jak su na tom motory

aj to co hogr dneska ci vcera pisal, ze williams mal sainzovi ukazat data, sa nepotrvdilo, kedze sainz sa vyjadril, ze nic nepodpisal :smiley:

1 Like

No Ferrari a McLaren předvádí solidní pokroky. Mercedes vůbec. :grin:

No 2014 taky všichni znali pravidla dopředu a dopadlo to jak to dopadlo. :slightly_smiling_face:

1 Like

A ty víc veříš Sainzovi, než mě jo?

Že si čtu články o F1, kde to píšou, tak to nejsou moje domněnky.

to ani nema byt otazka

alonso dobre inak

jasne, teamy vedia cosi uz o motoroch kedze vyvoj prebieha … ale my nevieme nic :smiley:

no mluv za sebe s tím, že nevíme nic :stuck_out_tongue:

To pak chce číst lepší zdroje

No, tak kdyby Ferrari a Renault nezapsali vývoj, tak by to bylo jiný no, ale to se nedělali pravidla na míru

pisem, ze domnienky :smiley: realny vykon kazdeho uvidime na zaciatku sezony 2026

no když myslíš, že to vážně uvidíme hned na začátku …

no rozhodne uvidime auta na trati, prve analyzy, telemetrie atd … obcas mi na dnesnej F1 zurnalistike vadi, ze nejake nepodlozene informacie nikto neperzekuuje. o osmej rano mas informaciu A, o stvrt na devat uz mas info A vyvratene, pride infoska B, a nikto neriesi, nejake dosledky, ze to len robi z ludi zmatenych

Tak nezapomeň, že F1 žurnalistika byla taková vždycky, jenom se to teď šíří rychleji skrz sociální média. Já si myslím, že na začátku 26 uvidíme omezený motory u všech skrz spolehlivost

1 Like

2 Likes

Ok moje chyba, tak slibuji, že k F1 už nic, co se týče nějakých šumů nenapíšu.

A budu komentovat pouze to, co se stalo.
Je to lepší.

co to tam je za otazky doprdele :smiley: :smiley:

nejlepší pavouk na rozhodování k volbám :smiley:

@HellHogr

Miss Alabama 2024. Ten svět je opravdu, ale opravdu v řiti.
Jak může být v miss, kdyz má prdel i vepředu?

1000012073

Však ať si každý vybere jak je libo, ale já si beru tu vedle ni, jak napravo tak nalevo, to zvládnu :grinning: :+1:

1 Like

To je peter griffin?

1 Like