ved jasne tych 1500 boli kvalifikacne motory, ale aj pretekove mali cez 1000 a predsa len za 30-40 rokov materialove inzinierstvo pokrocilo vyrazne, ale to o tych minulych turbach som tam dal len ako taku pikosku kde sa “dostala” technika za tie dasatrocia
mne islo skor o to, ze preco ked znizuju vykon spalovaka o ± 1/3 preco v zaujme setrenia ci uz penazi, ale tiez vahy nespravia jednoduchy rez a nenasadia len 4 valce.
A půjde Adrian do Ferrari?
To jsi dost pozitivní.
Ano, přesně jak píšeš, elektrolýzou rozštěpí vodu na H a O a následně přidají CO2 zachycený ze vzduchu…
Výsledkem je naprosto ekologicky čisté palivo a navíc, když se vyrobí chytře tak skorozadarmo.
Stačí mít jen dost větrníků, sluníčka, nebo Kaplanovo turbín, nejlépe v kombinaci.
Měl bych jít do politiky, myslím že by mě to šlo…
Nevím, jedině, že by mu někdo nabídl smlouvu pro idioty
A ještě doplním, syntetická paliva jsou důvod toho menšího výkonu.
Páč jak jsem psal mají asi o 10-15% nižší energetickou hustotu.
Ale to se taky později zvládne zvýšením oktanoveho čísla.
Takže skorozázrak .
Helmut Marko says Red Bull “sell more merchandise” of Perez in Latin America than they do of Verstappen. See his explanation for Perez’s new deal:
A tohle ty chceš? Aby top tým měl platiče místo kvalitního jezdce?
perez je kvalitny jazdec. kvalitna dvojka
O vlivu Pereze na latiskou Ameriku jsem psal 200x… Všichni jste se mi smáli.
Už k tomu nemám, co dodat
Sem si zase uvědomil, proč jsem sem přestal chodit.
Tady totiž nikdo nemluví mým jazykem.
Tady jede slaboduchý bulvár a dokola se tu opisují věty z jiných podobně bezcenných webů, které provozují podobní kulatí, zanedbaní a životem utrápení, bledí mužíčci bez naděje.
To se mi ale ulevilo .
nebudes dobry politik, ked ti stacia tri hlasy
Tak jsme se zase zasmáli …
Ale o tom nikdo nepochybuje, otázka je, proč tým typu RBR tak nutně potrebuje takový prachy, jinde je nedostává? Nebo je to, kvůli Triperovi, co je sice v zahradě jiný den, než postuje, ale je i tak sponzorovanej RBR?
Jn, skoro stejný, co tu píše bot, to je ale náhod takhle při pátku
peniaze treba vzdy, silneho pilota zatial maju. Resp. momentalne chcu radsej peniaze ako silnejsieho pilota
To je pravda, RBR teď ty body za Pereze nechybí… oh wait
Ty jsi jedna z mála výjimek.
Ale je zajímavé že v normální komunitě za to co jsem teď napsal by mě nejspíš zbili.
Tady nikdo nereaguje, všichni jsou smířeni s osudem a jediný důvod který mě napadá proč, je ten, že běžně slýchají na svou adresu ještě mnohem horší věci.
A nebo mám dneska jen blbej den
menime sa k lepsiemu, coskoro tympadom pride klasicky nejaky upadok
ved im zatial nechybaju.