Alonso si nevedel vysvetliť príčinu nehody: Zajtra sa tomu pokúsim vyhnúť | Magazín F1 - F1online.sk

O jednu červenú vlajku sa v druhom tréningu postaral nováčik, o druhú zas najskúsenejší pilot na rošte. Fernando Alonso si bezprostredne po tréningu nebol vedomý toho, kde spravil chybu a prečo s autom vyletel do štrku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193254/alonso-si-nevedel-vysvetlit-pricinu-nehody-zajtra-sa-tomu-pokusim-vyhnut

Kdyby Alonso sledoval dokumenty o válce ve Vietnamu, tak by se dozvěděl, že nejúčinnější taktika Asiatů byla boj ve vysoké trávě. :grin:

Také prý účinně káleli do pastí pro Amíky

To se možná díky Donaldovi vrátí. :grin:
Ale zpátky k Alonsovi. Určitě v tom prachu zabloudil. Doporučil bych mu do vozu přibalit kompas.

Nech to na Alonsovi, o ví co dělá a v treninku se má trenovat a testovat. :white_check_mark: :hugs:

2 Likes

Gróňané už by mohli začít s přípravami. Máj smůlu, invaze bude, víc vám neřeknu! :slightly_smiling_face:

I v druhém tréninku jet takhle na hraně chce koule. Alo je má, my děkujeme.

2 Likes

Trochu pozdě přebírat Trulliho taktiku. :slightly_smiling_face:
Někteří by si mohli řeknout, že se jedná o náznak zaostalosti. :grinning:

Jen aby už neměl to vrecko plné štěrku. :grin:

Sranda jo, ale tohle už zavání znevažováním mimořádnosti jeho koulí.

Na mě se nedívej. Musíš se zeptat Alonsa proč ještě nemá rodinu. :shushing_face:

1 Like

Kam taky spěchat v dnešní době že

Správné rozhodnutí. Aspoň se může svobodně věnovat závodění. Být ženatý, tak už dávno sleduje F1 v papučích.

To jo :laughing: a těch keců z kuchyně at se to ztlumí i když je fakt, co nejsou ty desetiválce, sem to neslyšel :thinking:

Já už taky dávám přednost klidu, ale kdo nezažil F1 v plné síle, jakoby nebyl.

… ale jako vypadá to zatím časově celkem slušně, ale uvidíme zítra, pátky mnohdy klamou.

1 Like

Přesně tak, chce to top4, v neděli získat pódium

2 Likes

Velmi optimistické, ale já to beru :smiley:

2 Likes

Snáď sa z toho oklepe a bude ďalej jazdiť ako pravý majster. Ťažký úvod sezóny.

Toto není správně, Alonso zatím totiž není vůbec klasifikován :smile:

2 Likes