Alonso si na McLaren netrúfa, ale s ostatnými top tímami chce bojovať | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin si po piatku v Zandvoorte môže mädliť ruky a pomýšľať na dobrý výsledok. Fernando Alonso v druhom tréningu dokonca konkuroval McLarenom, čo sú skvelé správy vzhľadom na to, že stajňa zo Silverstone väčšinou operuje v strede poľa. Španiel si však uvedomuje, že na McLaren to zrejme nebude stačiť, ale chcel by potrápiť iné veľké ryby.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211495/alonso-si-na-mclaren-netrufa-ale-s-ostatnymi-top-timami-chce-bojovat

Fandíme :muscle: Jako na TOP týmy určitě nemyslím, spíše na nějakého jednotlivého odpadlíka tam kterým se teď uplně nedaří. Vypadáme zatím ale hodně dobře.

2 Likes

Nepozeral som treningy, fakt tie mclareny budu tak odskocene? A ostatne teamy sa trapia?

Jako, McLaren vypadá skvěle a náskok je jasný, ale je to jen tréning, může se to změnit. Rozhodně ale hlavní favoriti a možná opět dominance.

3 Likes

ok, fandim v nedelu Piastrimu

1 Like

No, závodní rychlost měl Piastri dost bídnou proti Landovi :face_with_hand_over_mouth:

v nedelu to unlockne, nebojim sa

bojim sa ale o traparen v cervenom, a na monze este viac :grimacing:

Respektive - zabudol som brzdit :joy:

Je treba obcas v treninku polaskat sponzory.

Nebuď Puff číslo dva :stuck_out_tongue: Piastirho si letos několikrát stvěl na druhou kolej a víš, jak to bylo :stuck_out_tongue:

1 Like

No to Ham udělal s těma pireutama určitě :smile:

1 Like

He, nejen Lewis :rofl: uz se tesim na Q.

Ja som v tomto mierne optimistický, lebo 2 roky po sebe práve po Zandvoorte sa Ferrari dokázalo dvihnúť. Snáď sa to podarí aj do tretice.

1 Like

Ferrari blafuje, budou startovat z prvni rady.

Ferrko ma noveho kolotocara. Massa sa tocil na vode a Sir to dokaze aj na suchu. Je to pravy sampon.:stuck_out_tongue:

Jakoby se tam tocil sam, nekteri i poslusne na konci treninku zaparkovali mimo trat do kacirku a pak delali ze tam prijeli okopavat zahradku :rofl: