Jasně, já kopu, ale že tu Jos lže o tom, že ma někdo exekuce je naprosto v pořádku, že?
zameraj sa na seba
No prosím, jsme u toho stejného. Neponaučil si se vůbec.
Napsal jsem trefný komentář na původní trefný komentář. S dalšími vyjádřeními dotyčného nutně nemusím souhlasit (a taky nesouhlasím)…diskuze nepokračuje.
Stačí tenhle disclaimer ?
Stačí, alespoň ty se k tomu postavíš normálně
Ty si pisal o hornerovi ze posielal dickpicks… Ty klamárik smutnucky frustrovany
Tak tu nevyousuj o klamstvach laskavo
Takže můžeš potvrdit, ze ty dickpics z whastappu jsou fake nebo co tu zas zkoušíš?
Ty si tvrdil ako fakty… Mozes to potvrdiť ty schiza? zavri už si tu na smiech
S nim to nema cenu, uz aj ja lamem palicu. Dneska stacilo aby ho jos potrollil, triper si dovolil zalozit topic a alonso so starym strollom su nespokojni s vyvojom astonu a uz sa prska
Cituj mě, kde píšu, že jsou to fakta
Co tu zasa lžeš? Jak s tím souvisí Triper a AM? Ok, tak tu budu psát, jak máš exekuce a nemáš na nájem, a pak napíšu, že je to trolling a je to cajk?
Ty si taký potkanský farizej, hnusný, že ti neni zle zo seba.
Odcituj tu každému čo sa tu púštaš dookola každý druhý deň do hádok, že tvrdil, že to čo píše sú fakty
Najväčší prezliekač kabátov a názorov a ešte bude tu plačkať na fóre, že ľudia sa tu krútia. Klaun
No tak já vim, že jsi klaun, to jsi tu potvrdil několikrát za poslední týdny, jak si se tu kroutil. Asi kombo mezi hadem a krysou
Btw já narodíl od tebe nepřevlíkám kabáty a nemění názory, nebo ještě se nekroutím, že jsem příspěvky myslel jinak.
A nebol to trolling? Rozdiel medzi nami je ze dokazem mavnut rukou a posunut sa, ty tu tie exekucie omielas odkedy to airobot prevalil get over it, fandi na monaco radsej
Objektivně nutno dodat že řešit tady tyhle sra nce není okej.
Tak to sa asi odhlasim prec.
Nerozumím, tobě záleží na tom aby se tu řešily tyhle osobní věci, které jsou navíc dost pravděpodobně vylhané?
ono nejde o to na com zalezi mne ja musim kazdy den vzdorovat natlaku aby som sa pridal na stranu zla. Este aj travu pod oknom mam zelenu 🫡