ALebo nedáme revers grid for fun?
Dnes by to stálo za zkoušku
No tak to bych bral
Ty F2 i F3 byly hrozný, na to se fakt nedalo koukat. Hungáč 1000x větší fun
To je tak když se bere víc historie než současnost.
Hele já to psal při návratu Imoli do kalendáře. Lístky se vyprodaji, ale podívaná nulová, pokud nebude pršet. To fakt i Hungáč nabízí lepší show. Nechápu, proč se radši nejezdí v Německu a osobně mi chybí hodně Sepang v kalendáři. Nejradši bych vyhodil Miami, Abu, Mexiko, Baku jako zaklad pro překopání kalendáře
Nové upgrady, které leda tak vnáší další nejistoty. Neměl jsem z toho dobrý pocit už v FP1 a FP2. Můžeme jen závidět ostatním, jak jim to funguje…
Dneska to můžou brát jako další testing.
asi to nezapada do EU kvot, kto vie … ale Hockenheim alebo kratky Nurburgring nesu vobec zle okruhy
Jaký zase kvoty?
To bude prozaičtější problém, nikdo to nezaplatí .
kvoty su bubak
Kvóty na Ježkovy rozhořčené názory
Nur bych bral hned, v Evropě je mraky skvělých okruhů…
lenze Ver ho zablokuje a do cela pojde Ver alebo Nor
a tiez si myslim, ze Lec nebude riskovat ked to bude na tesno, ked ho bude Ver vytlacat. Radsej uberie plyn, uz to nie je ten mlady Leclerc, nic v zlom.
V úterý mi začíná tradiční F1 týden v Monaku.
Letos to bude i s nějakým oživením.
Chcete postnout zase pár fotek?
Ne, nevracím se…
Jen vám chci ukázat, co máte dělat příští rok v tento čas.
máme se ptát, jestli chceme postnout pár fotek z Monaka?
Jinak jestli bdueš mít možnost, tak je sem určitě postni
Tak prý Alonso neměl benzín na to poslední kolo
No to mi úplně nesedí s tím, kdy tým dal prohlášení, že Alovi natankovali na x kol v Q1, že měl mít benzín i na pokusy do Q2 rovnou
Určitě postni, že se ptáš !
Hlavně potom nesedí tvrzení, že jezdil na začátku s těžkým autem a zavolali ho do boxů, když se ke konci odlehčilo. Je to ale celkem jedno, nejde o jednu kvaldu a o Alonsa už vůbec ne. Jde o to, jestli se tým tentokrát s vylepšením vydal správným směrem nebo bude muset znova couvnout jako vloni, což už by představovalo docela problém v celkové práci. Ale na to si ještě budeme muset počkat přinejmenším na tenhle závod, ne-li i na další.