Alonso sa už teší do Monaka: Dnes sa všetko pokazilo | Magazín F1 - F1online.sk

ALebo nedáme revers grid for fun?

Dnes by to stálo za zkoušku :grinning:

No tak to bych bral :joy:

Ty F2 i F3 byly hrozný, na to se fakt nedalo koukat. Hungáč 1000x větší fun

1 Like

To je tak když se bere víc historie než současnost. :face_with_raised_eyebrow:

Hele já to psal při návratu Imoli do kalendáře. Lístky se vyprodaji, ale podívaná nulová, pokud nebude pršet. To fakt i Hungáč nabízí lepší show. Nechápu, proč se radši nejezdí v Německu a osobně mi chybí hodně Sepang v kalendáři. Nejradši bych vyhodil Miami, Abu, Mexiko, Baku jako zaklad pro překopání kalendáře

1 Like

Nové upgrady, které leda tak vnáší další nejistoty. Neměl jsem z toho dobrý pocit už v FP1 a FP2. Můžeme jen závidět ostatním, jak jim to funguje…
Dneska to můžou brát jako další testing.

asi to nezapada do EU kvot, kto vie … ale Hockenheim alebo kratky Nurburgring nesu vobec zle okruhy

Jaký zase kvoty? :grinning:

To bude prozaičtější problém, nikdo to nezaplatí :woman_shrugging:.

3 Likes

kvoty su bubak :smiley:

Kvóty na Ježkovy rozhořčené názory

Nur bych bral hned, v Evropě je mraky skvělých okruhů…

lenze Ver ho zablokuje a do cela pojde Ver alebo Nor
a tiez si myslim, ze Lec nebude riskovat ked to bude na tesno, ked ho bude Ver vytlacat. Radsej uberie plyn, uz to nie je ten mlady Leclerc, nic v zlom.

V úterý mi začíná tradiční F1 týden v Monaku.
Letos to bude i s nějakým oživením.
Chcete postnout zase pár fotek?

Ne, nevracím se…

Jen vám chci ukázat, co máte dělat příští rok v tento čas.

5 Likes

máme se ptát, jestli chceme postnout pár fotek z Monaka?

Jinak jestli bdueš mít možnost, tak je sem určitě postni

Tak prý Alonso neměl benzín na to poslední kolo :man_facepalming:

No to mi úplně nesedí s tím, kdy tým dal prohlášení, že Alovi natankovali na x kol v Q1, že měl mít benzín i na pokusy do Q2 rovnou

Určitě postni, že se ptáš :slight_smile: !

Hlavně potom nesedí tvrzení, že jezdil na začátku s těžkým autem a zavolali ho do boxů, když se ke konci odlehčilo. Je to ale celkem jedno, nejde o jednu kvaldu a o Alonsa už vůbec ne. Jde o to, jestli se tým tentokrát s vylepšením vydal správným směrem nebo bude muset znova couvnout jako vloni, což už by představovalo docela problém v celkové práci. Ale na to si ještě budeme muset počkat přinejmenším na tenhle závod, ne-li i na další.