Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso zbiera tituly ako Daenerys:
Nestarnúci rodák z Ovieda ktorý je najlepší na vode a je viac ako F1

Nevím Puffe, ale tohle už je zoufalost ala Jos, ale když to máš zapotřebí :smiley:

1 lajk

Je to tak, Leclerc je overrated, protože v počtu PP a wins má daleko horší rate.

2 lajkov

To ako je možné však keď Alonso bojoval s nováčikom tak ho zadupal nie?

win rate ma horsi preto, že ked to das na pole a nemas na to auto, tak ta obehnu aj tak

2 lajkov

To nevím, jak je možný, že Antonelli zadupal Hamiltona?

2 lajkov

2 lajkov

win rate má horší proto, že Leclerc je overrated.

1 lajk

Alonso to na vodě neumí. Nechápu, proč si někdo myslí, že ano.
5% win water ratio je toho důkazem.

A teď tam dej kontext techniky. Ajo, já zapomněl, že s AI umíš jak AI builder :man_shrugging:

1 lajk

Finální bilance na vodě (2007), tedy obou se stejnou technikou. Jindy spolu v jednom týmu nebyli.

• Fernando Alonso: 18 bodů (64,3 % ze společných bodů na vodě)
  • Lewis Hamilton: 10 bodů (35,7 % ze společných bodů na vodě)
2 lajkov

Pretože Antoneli je podľa tvojho rebríčka z Malajzie top jazdec

“nechápu, proč si někdo myslí, že ano” :rofl:

1 lajk

Alonsa chtěli do RedBullu. odmítl to.
Radši zůstal v Astonu vedle Strolla, kde bude vypadat jak king než aby přijal novou výzvu.

1 lajk

Však podle Puffa je Hamilton garbage s tou jeho “logikou”, to se musíš obrátit na Puffa. Forza tu přišel kopat, akorát zapomněl na to, že co dává je dvojsečná zbraň a Puff se rád u toho postřílel.

2 lajkov

Chtěli ho i v Mercedesu, víme :grinning_face_with_smiling_eyes: :+1:

1 lajk

neni o com

Vyššie ste vraveli že maže výkon techniky.. takže dnes si si už aspoň piaty krát nasral do huby.. Ráno si poriadne umy zuby :wink:

1 lajk

Říkám, úroveň multibana :man_shrugging:

2 lajkov

Já jsem napsal, že na vodě hraje technika menší roli, než za sucha. Je to pravda ano/ne?

2 lajkov