Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Podle mě? Snad podle tebe ne? :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Mne Alonso nevadí akurát mi vašu že vždy keď ss mi zadarí musí spomínať Hamiltona :man_shrugging:t2:

Já zase nevím, proč musíš spomínat Alonsa, když si dával Hama na pomalejším monopostu :man_shrugging:

2 lajkov

To ani Vertappenovci nevyskakuju ako ty z 8 miesta a to Verstappen odjazdil veľmi dobrý závod

No tak potěší to, když s letošním autem dokázal alespoň v tomto momentu naprosto konkurovat daleko lepšímu Ferrari v letošní sezoně. Nevidím na tom nic špatného. My se ted bohužel fakt radujeme z relativních maličkostí, tak nám to neber.

2 lajkov

Hamilton si ho natrel v roku 2007 a odvtedy ho straší Hamilton v hlave.. Potom si ho natrel Ocon a chlap je rád že má vôbec sedačku

Copak já tu vyskakuju z 8 místa? Se ti to nějak celé zapletlo spletlo ne?

2 lajkov

Já ti nevím, ale Alo v pomalejším Ferrari porazil 4x Hama na rychlejším McL po sobě.

2 lajkov

jo takhle, takže máš problém s Alonsem a velmi silný.

2 lajkov

Tak já to chápu, jestli je pro něj Alo dědek co je rád vůbec za sedačku, tak těžko tráví fakt, že ve stejných podmínkách, kde technika hrála menší roli Alo utřel Hama.

2 lajkov

tak já nechápu proč když je třeba Ocon mladší a natřel si Alonsa, proč nemá sedačku on a musí se z F1 pakovat a Alo je rád že má v 46 sedačku… :eyes:

Nebo vlastně já to chápu, ale zeda se asi na F1 nedívá.

2 lajkov

Nevím, ale jako točit to na 07 a Ocona, když se tu řešila ta pasáž závodu ze včera mi příjde jako úlet. Chlapec to moc prožívá a málo nad tím přemýšlí s odstupem :man_shrugging:

2 lajkov

Alonso tam je kvôli tomu že ma meno asi aj nejakých ľudí za sebou inak by tam dávno sedel Drugovich.. To my chceš povedať že zo všetkých mladíkov čo sú v F2 a boli je Alonso o toľko lepší že by nenašli nikoho? Mercedes, Red Bull, McLaren majú mladíkov alebo mali.. Len Alonso je taký dobrý že ho nikto neporazí s nedá sa nahradiť

povedal by som, že patrí k tej špičke, ale na Ayrtona sa nechyta nikto ani omylom no

2 lajkov

Je to tak, proto i Sulayem řekl, že Alo nesmí skončit. Holt Alo jevíc, než celá F1.

2 lajkov

Král vody.

image

1 lajk

Naposledy k Alonsovi dali rekordmana F2 v McLarenu Vandoorna a jak dopadl, poslední společnou sezonu ho Alo v Q vynuloval. Tak nevím no.

2 lajkov

Puffe ale tak, alespoň reaguj na tabulku, která má správné údaje. Já chápu, proč si volil Andreje a pak Mooristy, ale právě proto bych očekával, že si věci začneš ověřovávat.

2 lajkov

Však jsi říkal, že voda maže rozdíly. Je to vidět.

1 lajk

Takže nakonec Alonso na vodě v neděli nebyl lepší než Ham, to je tak když se na závod díváš očima :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov