Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, či Lewis nejako vyniká na vode. Mal pár veľmi dobrých pretekov, ale zároveň aj veľmi slabých na vode. Skôr by som povedal, že na vode vynikal Vettel z tejto zostavy.

Skôr by som to však postavil do roviny, že Astonu to išlo na vode prekvapivo veľmi dobre a celkovo im ten okruh aj podmienky sadli, o čom svedčí aj výsledok Strolla.

Práveže keby poslúchol inžinierov, tak by na tom bol lepšie. Ušetril by veľa času a ešte aj danú sadu softov. :slight_smile:

… však se to bere pro Aston za skvělej výsledek. A prostě jel Alo lépe na vodě než Ham, to je konstatování faktu, fandíme mu tak nás to potěšilo, ty očividně fandíš Hamovi a tak tě sere že to vůbec někdo zmiňuje. Dej si od toho spíše trochu odstup a nenech se tak pohlcovat negativními emocemi.

2 lajkov

Ja som v pohode neboj sa

Nebojím se, ale Alonso i my o tom mluvíme jako kdyby to bylo fajn, a ty nás chceš přesvědčit že to nebylo nic a Ham si jen jezdil opatrně. Mě to přijde celkem jen jako trapná výmluva a bagatelizace.

3 lajkov

Ne fakt? s 2 nejrychlejším monopostem ten víkend šel na lepší výsledek, než na 8 místo. Nevím, prčo si tak kyselej z Alonsa, problém je na tvé straně, než na tom, co Alo pojmenoval.

2 lajkov

Lebo je to tak robite z toho veľkú vec.. To potom Antoneli je lepší jazdec na vode keďže pred prvým SC mal 1s náskok na interkach pred Vertappenom.. Potom je ďalší top jazdec Hulkenberg ktorý bol prvý na suchých gumách

Potom je potřeba nevytrhávat věci z kontextu. Alo i Ham startovali na slikách, Ham 2 a Alo 12. Ferrari bylo v Malajsii druhé nejrychlejší a AM asi 7 nejrychlejší. Tak tu psát o tom, že Ham jezdil opatrně na slikách a ostatní na slikách ne .. to je prostě směšné.

2 lajkov

No pro nás to není nicotné když víme že s Astonem je to 95% uplně na pikaču. Na vodě to byl otazník a ukazuje se že na vodě by nějaká lepší šance mohla být, proto to byl pro nás dobrý moment.

Jinak na vodě jezdec může udělat rozdíl, ale stále je to hoooodně o vlastnostech auta.

2 lajkov

Nevytrhávam nič Antoneli je lepší jazdec na vode ako Verstappen bol pred SC pred ním.. Aj Hulk je lepší ako Alonso tiež mal suché

Jinak, jak se zde píše:

“Boli sme dokonca rýchlejší ako Ferrari. Predbehol som Hamiltona a vzďaľoval som sa mu. V tej chvíli som si povedal: OK, toto sa vyvíja dobre,” vrátil sa spokojný Fernando Alonso k manévru na svojho odvekého rivala.

… jenže co jsem četl po závodě, tak on k tomu dodal, “…OK, toto sa vyvíja dobre, ale ne.” Narážel na to že si myslel jak jedou dobře, ale zbytek na intermediálkách jim ujížděli na hony daleko, to tím především myslel.

2 lajkov

Tak já nevím, ale nepředjel Verstappen Antonelliho na stejných pneu potom? No to asi těžko s Hulkem, co startoval do závodu nakonec s interkama.

2 lajkov

Nasral si si pekne do huby :joy: takže Verstappen predbehol Antoneliho na rovnakých pneu (na suchu) tak tam neplatí táto vaša teoria.. Inak potom mal Alonso nové softy a Hamilton ho nechal na starých v prachu tam ale platí že Alonso “porazil Hamiltona” dajte si pauzu borci moc ste oslavovali

Cože sis nasral? Já nevím, ale srovnávat tu Ferrari letos s AM, to už je jiná síla. Každopádně může ukázat na to, že Alo Hama nepředjel, když byli onba v mokru na slikách, jestli nedokážeš prokázat opak, tak se s tím smiř a nekopej :slight_smile:

2 lajkov

Však ale vy ich tu porovnávate miesto toho aby ste boli ticho tu idete vyťahovať “boj” o 17-15 miesto.. To Hadjar si zaslúži uznanie že dokázal držať Hamiltona za sebou

máme být ticho, protože ti vadí, že Alo je rychlejší, než Ham a v těžkých podmínkách, kde technika nehraje takovou roli se to potvrdilo?

3 lajkov

Očividne sa rád hádaš aj keď nemáš pravdu ■■■■ na teba..

A co ti provedl Alonso? Já to nějak nechápu. To ti k tomuhle stačí že jel lepe než Ham na mokru?

2 lajkov

Ne, ale ty si doslova napsal, aby jsme byli ticho a od včera tu jedeš do Alonsa, protože vzpomenul Hama, to mi nepřijde moc ok.

2 lajkov

Aktuálny top jazdci na vode podľa @HellHogr

1.Anronelli
2.Vertappen
3.Russel
4.Hulkenberg
5.Norris

Inak aj Hulkenger a Norris boli pred Hamiltonom a nevidím tu chlapcov z McLarenu alebo Audi vypisovať ako porazili Hamiltona :wink: