Alonso sa pýši súbojom s Hamiltonom: Boli sme rýchlejší ako Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Víš, že v SIngáči je Alo jedinej pilot co vyhrál po startu mimo top 5? A pak, že Ham je goat.

2 lajkov

Mas pravdu, tam to vybavili divadielkom v boxoch, tu mas AI slop na dobru noc

Ty si hlupučký až to bolí. Veľmi dobre vieš že medzi tými rokmi to nebolo o jednom tíme

Hej keď mu Slávny Flavio pomohol

A jo Alonso vlastně vyhrál celý šampionát WEC a dvakrát LeMans k tomu. Díky.

2 lajkov

V pohodě, mě neposílej AI slop, já se o motorsport reálně zajímám a nekoukám jen na wikipedii a výsledky tam jako vy.

2 lajkov

Že byl Mercedes extrémně dominatní? No jistě, proto se na 2021 taky upravila pravidla.

2 lajkov

Ty očividne nesleduješ nič. Akurát si každý večer škrabkáš nad mokrým Alonsom keď zaspávaš

tak uznaj sam že Le mans 2019 vyhral vdaka tomu že Kobajašiho zarezal tím

V čem nemám pravdu na co si tu reagoval?

1 lajk

Oni to udělali naschval? to taky AI píše? :open_mouth:

2 lajkov

Tým zařezal Kobajašiho? To sis musel zase hodně domýšlet. Spíš mi jako fanda Ferrari řekni, kam to dovedli bez pomoci FIA.

https://www.irozhlas.cz/sport/ostatni-sporty/bylo-vzdy-nejrozumnejsi-byvaly-sef-f1-bernie-ecclestone-priznal-ze-pomahal_1710281752_bor

2 lajkov

navravim ze naschval, to sa nedozviem, ale zarezali ich jenoznačne, Kobajaši si vyjazdil pole a mal vyhrať

Zařezat znamená, že to udělali schvalně ne? Nebo nevím co teda myslíš.

2 lajkov
1 lajk

Ale neptej se ho na otázky, kde mu AI nepomůže :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

proste že to prehrali vinou pochybenia timu

Podobne jak sulayem alonsovi či? Stary bernie už bluzni ani nevie o com, ma cez 90 rokov

Jednou Toyota chcípla kolo před koncem v LeMans. To jsou vytrvalostní zavody, neměli píchnout a měli by aspon jeden win na lemans. Takhle má Alo oba dva a k tomu titul.

2 lajkov

Vám Sulajem 8 miesto priniesol s ideš niečo o FiA hovoriť :rofl: