Oni tabuľkám nerozumejú toto mu zbytočne posielaš aj tak to obráti že ako musel Alonso makať
To není, kdžy se mi AI nehodí do krámu. Já psal, jak Ham podporuje mladé jezdce, protože opakovaně kritizoval náklady na motorsport. Ty tu sám postneš, že nic takového nepodporuje a Alo ano, ale z Alonsa se snažíš dělat nějakého podvodníka. Však se zeptej Bortaleta jak je Alo teda strašnej podvodník v tom ![]()
Sa tu celý čas oháňaš že AI tak pošli sem aj ty nejaký fakt a nie tie tvoje dristy čo píšeš už vyše hodiny
no len to ilustruje že realne to boli preteky o 2 autach, Alonso vs Kobajaši…
Fakt je ten že Alonso v neděli na vodě byl lepší než Ham ![]()
Na to jsi přišel až s pomocí wikipedie?
No tak ty si psal, že neměl konkurenci, teď napíšeš, že měl ![]()
Nie to som si vymyslel ten vysledok
Wikiepdie a free vezre chat gpt to jistí ![]()
zabralo to ani ne minutu.
Pocuvajte akoze na vyhladanie vysledkov le mans pretekov wikipedia uplne postacuje, co si myslite ze si budem otvarat oficialny dokument od FIA race classification kvoli tomu, co som magor ? ![]()
Nejako úplne odbočily do WEC lebo je jeho posledný úspech keď ho pretlačila Toyota
Ale nekecej, že si myslel. Kdyby si myslel, tak neposíláš AI slop, který uvádí nepravidvé informace.
Ty si odbočil potom, co ti odletěl dekl včera skrze Alonsa a jeho komentáře ![]()
Čo na tom nieje pravda že nemal konkurenciu ??
to som nikde nenapisal, ja jedine čo rozporujem, že Alonsove (ne)uspechy v Le Mans, Indy a WEC urcite z neho nerobia uznavanejsieho pilota nez je HAM, mozno tak uznavaneho od vas
Kdyby neměl konkurenci, tak s nikým nesoutěží (Mercedes 2014-2020), ale Toyota soutěžila mezi sebou a nebyla tam preference jako u Tota a Hama.
A však jemu netreba nič vysvetľovať teraz sa radujú z 8miesta a príde Singapur horúčavy a zase im to tam skape potom bude hogr hovoriť aká zlá je Honda
Tak se podívej ještě na Daytonu, tam uvidíš skill na vodě, možná zase pošleš že tam neměli konkurenci, ale tam jí měli a Alo to zase tahal.