Alonso sa po šprinte vyhrážal Lawsonovi, že si naňho počká. V kvalifikácii to aj urobil | Magazín F1 - F1online.sk

Podla coho hodnotis, ze Aston je traktor?

Ano, nie je to sice auto hodne top timov, ale na P8 pri vypadnuti Hamiltona a biede Pereza, kludne moze mat. Stroll predsa nie je benchmark auta.

Touto tvojou logikou Max vcera vyhral sprint v traktore. :slight_smile:

1 Like

Alonso je mentální chudák stejně jako místní Alzáci.

Ty už ses vrátil z Kuwajtu? :grinning:

2 Likes

on píše komentáre iba ak má dovolené od zdravotnej sestričky v psychiatrickej liečebne :smiley:

3 Likes

rozumiem, akceptvujem tvoj názor, ide o uhol pohladu

3 Likes

tak Alonso bol vždy známy tým, že vedel z monopostu podať 110% … aj to čo v tom monoposte nebolo… a to práve robí s Astonom…

tak nenazval by som RB traktorom až… ale určite to nie je vhodné auto momentálne na vitazstvá … takže ano… Max podáva momentalne majstrovský výkon v tom monoposte

dobrým príkladom je Mcl… mali dominatne auto stred sezóny… a Norris to nevyužil na 110%… to by sa pri Alonsovi, Maxovi, Hamiltonovi… podla mna nestalo…

3 Likes

Kto videl celé video súboja Alonso - Lawson a má trošku racionálneho myslenia, musí zhodnotiť, že Lawson išiel celý čas viac než hranu a viackrát to zaváňalo crashkou :person_shrugging:

3 Likes

tak nenazval by som to, že vždy dostane z monopostu 110%… sám alonso priznal… že formu 2015-2018… nemal na vysokej úrovni… pretože vedel… že s tým mclarenom, ledva vie bojovať o body… a zaujímal sa skor o trojkorunu… Indy

ten výrok o Alonsovi vznikol hlavne za čias ferrari 2010-2014… a hlavne rok 2012 … kedy dokázal s monopostom, ktorý vobec nemal na to… aby bojoval o vitazstva… isť do priameho súboja o titul do poslednéj VC… a podotýkam že proti Vettelovi, kde RB šlapal ako hodinky…

to isté rok 2014 kedy Ferrari spravilo asi najhoršie auto aké si ja pamatam… a dokázal skoro vyhrať v Madarsku…

takže to boli tie výkony, ktoré ho radia ako jedného z najlepších…

V Apline treba podoknúť že prehral proti Oconovi, kedže Alonso mál čo víkend to technický problém… takže nenazval by som to že prehral uplne v priamom súboji…

Ja rozumiem, že každý fandí niekomu inému… ale niektoré komentáre sú čisto z hejtu … a niekedy až nedávajú zmysel.

3 Likes

Ok, beriem, aspon mas nazor konzistentny u viacerych pilotov. :slight_smile:

1 Like

tak ono to môžeme vidieť aj teraz… Max ide uplne hranu celú sezónu 110% hlavne stred… Landovi pustil sa mi zdá okolo 20bodov… pritom mal Lando uplne dominatne auto…

2 Likes

V clanku ktory prezentujes ako fakty tie dovody su spomenute - kritika Aramca. Bud zoberies cely clanok alebo ho cely zahod.

Nemůžu se přestat smát jak si nováčci podávají Alonsa :smiley:

1 Like

Nesmieš zabúdať, že si robot, ktorý nedisponuje emóciami, smiechom, či antipatiou voči Alonsovi alebo niekomu. Do operačného systému si musíš dopísať riadok, že si robot, aby sa Ti to ráno pri štartovaní vždy načítalo a fungoval s tým, že si neutrálny a nezaujatý robot, aby si Ťa tunajší uživatelia mýlne nespájali s Triperom. :slightly_smiling_face: