Já jsem četl, že Vettela vyhodili.
Jasně AM mu dává zabrat, ale i Ferrari, kdy se od Vettela čekalo to, co tam předváděl Alo, ale skončilo to nadáváním řediteli závodu nebo točením 2018
Myslíš, že fans Vettela to neví, nebo dělají, že to nevědí, jak Vettel dostal vyhazov, aby AM mohl vzít Alonsa?
Tak místní bulvár to klasicky přibarvil, ale Alo byl naštvanej víc než normálně, to se musí uznat
Neprekvapuje ma to, Alonsovi fans žijú vo vlastnej vymyslenej realite. Tam je mozne vsetko, pravdepodobne v nej ma aj 8 titulov.
Psali tam, že už prý Vettel z Ferrari věděl jak se na lopatě sedí.
Já taky, hroznej sprint
Tak Alonso, když se vracel do Alpine, tak měl možnost jít do Astonu, to je známé.
Stroll ho získal až po dvou letech, ale získal.
Na nedelné pobavenie dobry článok, to uznavam. Co je ale este vtipnejsie je to ze z toho clanku vyplyva ze Alonso dostal to miesto len a len preto lebo Vettel kritizoval Aramco lol.
Nějaká záminka tam přijít musela.ono bohatě stačilo, že Vettel nepřevyšoval Strolla. Jako se čekalo
za mna to bolo z pohladu stareho Strolla rydzo biznisove rozhodnutie. Proste vymenil jedneho sampiona za dalsieho.
Jo byl a to jedno slovo si mohl odpustit, ale podle mě ho Liam bude mít nakonec moc rád. Stejně jako Palmer.
Tak mohli se srazit podobně jako Sainz s Perezem v Baku, no Alonso vycouval Srážka za to nestála a dal přednost trochu hudrování no. Jako šlo fakt o sprint bez šance na body. To že si pak o tom ostřeji promlouvali, jako co by ne. Alonso kašle na tichou domácnost Ten začátek kvaldy potom, to je uplný nic, alespoň za mě. Takže jo, může se mu vyčítat ta vulgární urážka v zápalu emocí, ukamenovat. Pentli nedostal, tak co. Jak tu rádi tvrdí jiní
Nikoli, piloti nejsou vždy etalonem nejlépe zvládnutých emocí. Někdy mají s nespokojeností pravdu, jindy ne. Tady jde ale o konkrétní situaci s FA a nemá smysl ji omlouvat tím, že někdo jiný měl dříve taky slovní úlet. Právě tato situace je nepříjemná tím, že terčem se stal nikoli nadřízený orgán, ale mladší pilot, který si de facto odbývá druhý debut. Navíc neudělal nic špatně, nic, co by měli zkoumat komisaři, takže toto Alonso příliš nezvládl. Jako hvězda F1 a velezkušený matador by snad mohl mít vystupování, které tomu odpovídá. Jedna věc byly Maxovy kydy, když měl telecích 18 + , takže člověk ho bral s rezervou, protože něco podobného jsme v tomhle věku sem tam utrousili taky, druhá je jít si vylít zlost na o dvacet let mladším klukovi, protože já jsem Fernando Alonso. Nic víc v tom není.
Stroll měl pro to důvody, každý si o tom můžeme myslet své, já bych to tu víc nerozmazával, protože to nepovede k ničemu dobrému
Tak jestli chtěj můžeme si měřit pindíky, co by ne Ještě tu máme jak se Vettel nedávno snažil, nebo ještě snaží to nevím, se do F1 vrátit
Jj, zkoušel to i neúspěšně s Porsche ve WEC
Tam nějak testoval a úplně to vyšumělo, to je pravda…