Alonso sa k nadšeniu Kracka postavil vlažne. Ponúka sa Mercedesu? | Magazín F1 - F1online.sk

Oni neměli filmovací den ne? Navíc vše je o smlouvách, nemyslím že Williams je zcela v pozici Astonu. Osobně myslím že s filmovacím dnem nebylo jak Mercedesu vyhovět, pokud o to vůbec Mercedes teda žádal.

McCullough: „AMR24 běžel opravdu spolehlivě a bez problémů po celý den. Byl to úspěšný natáčecí den s možností zajistit některá data po celých 200 km"

1 Like

Půjde a ty za to budeš rád

@PUFF se nelíbí, že s tím přišel první AM …

Gary Anderson… no mám na jeho názory urobenú takú miernu hviezdičku. Nehovorím že nevie o čom rozpráva, ale rád občas špliecha “názor” pre pozornosť v zmysle “čo si nespomeniem to si vymyslím”, viď. jeho pohľady na Ferrari 2022, v ktorých po odhalení rozprával dokola o tom, ako nefunkčné to auto bude a ako inžinieri predku a zadku auta sa podľa neho nestretli na spoločnom mítingu a pod.

Inými slovami, jeho “early verdict” nemá moc hodnotu.

2 Likes

Já si ho pamatuji především za vybásněnou analýzu o McLarenu 2013. V každém případě jde mi o postřehy, ne až tak moc o jeho závěry. Ty jsou individuální a můžou vždy zavádět. Obecně dokud auto neprověříš časomírou jsou to jen spekulace.

2 Likes

2 Likes

V ten istý deň

On bol smutný lebo videl tie fireproofs overally

1 Like