Aston Martin vstupoval do pretekov s malou dušičkou a pripravený jazdiť len dovtedy, kým sa na aute neobjaví najmenší náznak technických problémov. Fernando Alonso napokon absolvoval dva stinty, ktoré delila prestávka. Spravil si britský tím z Veľkej ceny Austrálie predĺženie predsezónnych testov?
Ja 24 rokov cítim, že v tom mám navrch a toto je 25. rok, keď sa opäť cítim byť lepší ako ostatní.
Ten chlap je tak strašne sebavedomý Lenže on deň čo deň, závod čo závod dokazuje, že to nie sú len nafúkané reči, ale realita. Ten štart z jeho kamery som si musel pozrieť niekoľkokrát.
Haters gonna hate, ale v tom, čo predvádza s pomalými rachotinami, sa mu asi nikto nevyrovná.
Mezi řešeními, která Honda přinesla do Austrálie k vyřešení problému vibrací, je i zavedení zvukově izolačního materiálu Tento materiál přidal vozu dalších 5 kg
Raketový start Astonu je jasným důkazem, že problém není ve slabém motoru, nebo slabými bateriemi od Hondy, ale tím, že skořepina Astonu není schopná udržet brutální sílu Hondy a pak se jim monokok, převodovka a nejspíše i diferák garážové výroby Astonu mění v trsátka.
Ale nebojte Kluci zelení. Jakmile Honda sníží výkon, tak Vám možná skořápka toho zeleného záprtku vydrží až do cíle.
Želvy se prostě nezapřou.
Přesně takhle reagoval můj pes, když jsem po něm chtěl už potřetí aby si sedl s připomínkou v očích. Páníčku jsi blbéj? Vždyť už jsem Ti 2x po sobě ukázala, že to umím. … Ale když jinak nedáš, tak Ti to ještě jednou ukážu.