Alonso sa bavil aspoň prvé dve kolá. Prezradil tiež, prečo z veľkej ceny odstúpil dvakrát | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin vstupoval do pretekov s malou dušičkou a pripravený jazdiť len dovtedy, kým sa na aute neobjaví najmenší náznak technických problémov. Fernando Alonso napokon absolvoval dva stinty, ktoré delila prestávka. Spravil si britský tím z Veľkej ceny Austrálie predĺženie predsezónnych testov?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/228919/alonso-sa-bavil-aspon-prve-dve-kola-prezradil-tiez-preco-z-velkej-ceny-odstupil-dvakrat

Ja 24 rokov cítim, že v tom mám navrch a toto je 25. rok, keď sa opäť cítim byť lepší ako ostatní.

Ten chlap je tak strašne sebavedomý :smiley: Lenže on deň čo deň, závod čo závod dokazuje, že to nie sú len nafúkané reči, ale realita. Ten štart z jeho kamery som si musel pozrieť niekoľkokrát.

Haters gonna hate, ale v tom, čo predvádza s pomalými rachotinami, sa mu asi nikto nevyrovná.

3 lajkov

Mezi řešeními, která Honda přinesla do Austrálie k vyřešení problému vibrací, je i zavedení zvukově izolačního materiálu Tento materiál přidal vozu dalších 5 kg

Vibrace vyřešeny. :white_check_mark:

Raketový start Astonu je jasným důkazem, že problém není ve slabém motoru, nebo slabými bateriemi od Hondy, ale tím, že skořepina Astonu není schopná udržet brutální sílu Hondy a pak se jim monokok, převodovka a nejspíše i diferák garážové výroby Astonu mění v trsátka.
Ale nebojte Kluci zelení. Jakmile Honda sníží výkon, tak Vám možná skořápka toho zeleného záprtku vydrží až do cíle. :turtle:

Pust si obě videa. :smiley:
Ono to dost reflektuje oba týmy.

3 lajkov

grinning_face

Želvy se prostě nezapřou.
Přesně takhle reagoval můj pes, když jsem po něm chtěl už potřetí aby si sedl s připomínkou v očích. Páníčku jsi blbéj? Vždyť už jsem Ti 2x po sobě ukázala, že to umím. … Ale když jinak nedáš, tak Ti to ještě jednou ukážu.

V Austrálii dostal 1/3 paliva do nádrže, v Číne si trúfnu na 1/2 nádrže ? :upside_down_face:

Nádrže jsou plné, neb tlumí od motoru vibrace. Jízda s nižším palivem je hlavně problém.

1 lajk

Tak hlavně Alonso se ptal už v Austrálii do kdy hodlají v Hondě ten jejich další šlendrián opravit:

V Číně tento víkend neočekávám nějaký posun…

1 lajk

Čekej :joy:

1 lajk

Pak si tam myslím zavolal majitele a řikal že by mu roztrhnul prdel až k lopatkám. :grinning_face:

1 lajk