Alonso s pribúdajúcimi rokmi spomaľuje. Nepatrí už medzi absolútnu špičku, myslí si Surer | Magazín F1 - F1online.sk

Väčšina fanúšikovskej obce a odborovej formulovej verejnosti sa nazdáva, že Fernando Alonso zotrvá vo Formule 1 pokojne aj do päťdesiatky. Veď prečo by aj nie; napriek športovo pokročilému veku je nesmierne rýchly a dokiaľ sa teší dobrej fyzickej kondícii, nič nie je nemožné. Marc Surer si však myslí, že pribúdajúce roky badať na každom. Výnimkou podľa Švajčiara nie ja ani 42-ročný Španiel, ktorý vraj už desatinku po desatinke začína spomaľovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148545/alonso-s-pribudajucimi-rokmi-spomaluje-nepatri-uz-medzi-absolutnu-spicku-mysli-si-surer

Chcem ho vidiet v Redbulle buduci rok. Potom moze ist do dochodku.

3 Likes

Podle mě od svého vrcholu ztratil tak půl sekundy, a stále tak rychlý :open_mouth:

keby stratil pol sekundy tak jazdi tam kde Gasly.

2 Likes

To zní hodně krutě :smile: Ale rozumíme si, já tam hodil trochu více nadsázky.

1 Like

A teď trochu zvědavě, kolik myslíte že je v kvalifikačním kole současný 42letý Fernando za svým maximálním věkovým optimem? :thinking:

• Je na tom podobně
  • Ztrácí tak 0,1s
  • Ztrácí do 0,2s
  • Ztrácí do 0,3s
  • Ztrácí více jak 0,3s

0 účastníci

kludne vymenim za Perez-a :slightly_smiling_face:

@Ferda jestli Alo ztrácí víc, jak 0.3s, znamenalo by to, že by jinak drtil pole, když se kvalifikuje se ztratou 0.2s na PP? :face_in_clouds:

1 Like

Znamená to jediné. Alonso moc dobře ví proč mu Stroll jako parťák vyhovuje.
Vedle závodního jezdce by už byl totiž ztracený.

No ty jo, chvíli jsem si říkal kam až to mám dát, dal by jsi ještě více? 4 desetiny? Půl sekundy?

1 Like

Co Stroll, ono to loni stačilo na podia, to je co Ferdoslave

1 Like

Půl sekundy je moc. Ty tři desetiny docela pasují.

Stroll vážně není soupeř na úrovni.

https://twitter.com/MotoAmerica/status/1773426971613016187
nadhera

1 Like

Jezdit driftem to už se jen tak nevidí. Vsadím boty, že tyhle biky nepoužívají gumy od Pirelli. :slightly_smiling_face:

1 Like

Dunlopy, ale vo WSBK pouzivaju Pirelli a driftuju jedna radost, teda hlavne Toprak

WSBK je dnes lepší série než Moto GP nad kterou jsem už zlomil hůl.

A není to tím, že tuhle sérii kupuje Liberty. Loni jsem viděl asi tři závody a čučel jsem na to snad pouze z povinností. Žáden adrenalin mě nechytil.

tak mozno by si mal zacat, prisiel tam dvojnasobny sampion z nizsich tried Pedro Acosta a uz v druhom zavode obsadil podium. Uz v Moto3 sa preslavil vitazstvom z boxovej ulicky vo svojom druhom zavode majstrovstiev sveta a hovori sa o nom ako o druhom Rossim ci Marquezovi. Myslim, ze tento typek sa postara o show na najblizsie roky

Nemyslím, že bych trpěl na nedostatek kvalitních jezdců, ale projev motorek. Jsou nudné. Asi přemírou elektroniky.

chapem, ale ked sledujem Acostu tak ten pocit nemam :man_shrugging: