Alonso rokoval s Red Bullom o prestupe: Max chce harmonické prostredie, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso a Red Bull je jedno z ďalších veľkých „keby“ posledných dvoch dekád vo Formule 1. Dnes už tieto strany nijak netaja, že spolu v minulosti rokovali, aj keď zostáva otázne, ako blízko boli k dohode. Jazdca ako Fernando by chcel mať v tíme každý, ale nie každý si tam praje muža s takou povahou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155514/alonso-rokoval-s-red-bullom-o-prestupe-max-chce-harmonicke-prostredie-hovori-marko

za podobny pristup sa tu roky hejtoval Hamilton…

2 Likes

@Daaviid23 tak ti to zase nevyšlo s tím zpochybňováním Alonsa

2 Likes

Akurát že Lewis si prešiel pár interných subojov a kolegov. Maxika musia chranit, ale inak by porazil každého, neobáva sa nikoho.

Docela sranda :grin:

1 Like

Co je na tom srandovního? psalo to tu vícero uživatelů, potom za to schytali urážky a shazování

Ja si zase pamatam ako si nedavno niekde spochybnoval ze Alonso chcel ist do RB.
Tento clanok je dalsi zo se.rie potvrdeni o viacnasobnu neuspesnu snahu, ale k tomu si sa nevyjadril, no riesis Davida (neviem v akej veci, tak do toho sa nepletiem) :wink:

5 Likes

Já jsem zpochybňoval, že Alonso jednal s RBR? a kde? :smiley:

David tu naopak zpochybňoval jednání Alonsa s RBR, ale tak, je jednoduší kopnout na slepo, než si to ověřit dopředu :smiley:

harmonicke prostredie = poslusna dvojka ktora ho rychlostne neohrozi :slight_smile:

naco sa hraju na taketo vykrucacky ked kazdy vie ako to je, kedy sa najde niekto kto narovinu povie, ze chce vedla seba slabu dvojku aby ho neohrozovala :slight_smile:

4 Likes

Pri mnozstve diskusii a tvojich prispevkoch si nepamatam pod ktorym clankom a s kym (mozno Jos?), ale mari sa mi ze to bolo k teme Alonsova lojalita (teraz k AM) a ze sa neuspesne snazi do top timov a tam to bolo s RB… Fakt si nesledujem a neukladam tvoje prispevky :smiley: , tak ak som si ta zmylil s niekym inym, ospravedlnujem sa, no nemyslim si… :slight_smile:

1 Like

Já Alovo jednání s RBR rozhodně nezpochybňoval, naopak jsem to tu postoval už loni, když byly ty spekulace, co je fakt, že jsem k tomu byl spíš skeptickej, ale memes jsem tu postoval taky. Na co narážíš je debata s Josem ohledně Alovi oddanosti týmu, ale tam jsem to nezpochybňoval, takže bych tohle uzavřel :slight_smile:

Mne sa nejake spochybnovanie zda, ale hladat sa mi to urcite nechce.
Ak je to ako pises teraz, ze si nikdy nespochybnoval Alikovu snahu dostat sa do RB (nie len tuto najnovsiu), ani jeho lojalitu, tak berem spat a mozno to bol niekto iny z podobneho “tabora” v tej diskusii :slight_smile:

1 Like

Harmonicky vztah nemusi automaticky znamenat poslusnu dvojku.
Ricciardo nebol ani marny, ani zrovna poslusna dvojka, no vztah fungoval a tim sa politicky netriestil zvnutra, co viaceri predstavitelia roznych timov tvrdia, ze sacasto deje pri Alonsovi…
A napriek kritickym a miestami vyrovnanym situaciam, chceli RB aj Max pokracovanie Daniela v time, no ten vieme ako sa rozhodol a dopadol…

Cože jsem zpochybňoval? Já jsem naopak byl nas ranej, že se zahrabal v Astonu a nešel do lepšího :grin:

Helmut ma recht. Ale Max bude potrebovat nekoho lepsiho nez je Perez. Asi si Gaslyho nemeli nechat utect. Nebo budou muset vsadit na Tsunodu. Perez nevypada OK.

Nevím…prostě se na tom bavím a je to sranda…
Nebo mám brečet, že mají strach z Alonsa?

1 Like

Měli by vzít alespoň Sainze, ale jestli jim je ta harmonie pro Maxe přednější, co se dá dělat.

1 Like

Zbytečný, kterej pilot ti dá 20 mega na ruku, poslouchá jak pejsek a neohrožuje druhého pilota? :smiley:

1 Like

no nepovedal by som, ze ten vztah ric-ver nejak dobre fungoval
fungoval vtedy ked verstappen porazil ricciarda, ked to bolo opacne tak nefungoval :slight_smile:
ale co je hlavne vtedy nemali auto na titul. teraz je uplne nerealne si mysliet, ze ver by zniesol v time niekoho rovnocenneho ktory by ho oberal o vitazstva alebo ho obral dokonca o titul ci uz priamo alebo nepriamo, ze by vyhral niekto z ineho timu. maxa by roztrhlo od zlosti a ked k tomu pripocitame jeho fotrika tak o zabavu by bolo postarene

1 Like

No vidíš, Helmut ti to vysvětlil, kde bylo rozhodnutí