Jo takhle, pán si myslí, že první uprgade vyřeší otázku, kdo má nejlepší vývoj
… tolik se toho napsalo po testech jen o propagačních jízdách a po prvních 2 závodech si s gratulací pro Aston neposypal hlavu skoro nikdo Tyhle záměrné negativisty moc dobře známe, jen přejdou na další jejich negativitu, teď teda z dobrého startu na špatný vývoj
Puff furt věří v to, že Toto s Lawrencem zatlačí FIA na DQ pro RB ze sezony
Ačkoliv si to nemyslím, kéž by měl pravdu, či?! Mám to teda brát tak že Alonso letos zatím 2x vyhrál nebo jen 2x bronz?
To se musíš zeptat Puffa
Já jsem pozitivní kluci.
Však já jim to i přeju, ale bez těhlech keců.
Ve zkratce, ultras tábory si nemají co vyčítat
Já osobně tohle moc nechápu. Když se za sebe podívám do historie, tak jsem měl problém když do Ferrari přišel Alonso. Tam to přenesení fandění z týmu na jezdce moc nefungovalo A nebo opačnej případ- Kimi v Lotusu. Tam jsem přál Kimimu úspěch ale zároveň jsem kydal na vykradače hrobů kudy jsem chodil
Já jsem se nad sebou zamyslel a gratuluji letos Astonu pořád
Ty jsi výjimka, tebe totiž co se týče fandění nikdo moc nepochopil a vlastně nikdo neví jak to budeš mít zítra Ale první bod rozhodně a třetí samozřejmě
To jsou akorát pomluvy
Podle mě jsi ztracený a zmatený Ferrarista
Tak fandit Ferrari dá zabrat, známe to z dob Fernanda u taliánů
To jo, kousíček mého srdíčka tam zůstal.
Mrzelo mě to, protože tam Fernando vypadal dlouho spokojeně i přes to, že technika tomu neodpovídala, ale prostě to dál nešlo. Trochu to ukázalo na to, že když někdo tlačí Ferrari na zlepšení a ve vedení jsou italové, tak radši skončí partnerství, než aby na tom zamakali
Já věřím v lásku ve více subjektů, věřím v polyamorii Ferrari je stálice, láska na celý život, nicméně trochu zkostnatělá. RB je nová, mladá a cool
Nicméně nemá tu hodnotu stálice.
A u pilotů je to extrémě složitý, na to se mě neptej
Mimochodem pokud si vzpomínám, tak jsi říkal, že jsi byl taky fanoušek týmu…Ferrari
Byl, ale je to o lidech, značka samotná nemá takovou sílu jako lidi co tam jsou. U mě teda. Nějakej Vigna mě nebere
No aspoň vidíš, že dlouhodobě fandit týmu je náročný. Tak by jsi do mě mohl přestat rejpat, když jsi to teď sám napsal
Aby im nedosiel dych. Aj Ferrari bolo za cias Vetela na zaciatku dobre s potom sa to vytratilo. Ved aj minulý rok boli zo zaciatku dobrý. Uvidíme komu sa kedy minu penaze.
Ok
Ferrari 2018 bylo silné celou sezonu.
To jsem nikdy neřekl.
Klasicky.