Já myslím že je to určitě i tvůj typ
Alonso radí Clarksonovi, aby si sňal ružové okuliare: F1 bola vždy takáto | Magazín F1 - F1online.sk
Tak ale ty mě znáš…
Pocet predbiehacich manevrov za mna nie je najdôležitejším faktorom zábavných pretekov, prirovnal by som to k hadzanej vs futbal, v hadzanej pada nasobne viac golov, ale divacky atraktivnejsi je aj tak futbal a pozera ho viac ludi…
Tak to sa Ti potom musí páčiť aj Lucka Vondráčková.
Explo, tý je 45… 🫣😀
raikonenova jazda je presne ten spomienkovy optimizmus. vybrat jednu gp, kde favorit startoval zozadu, pricom dalsich 20 pretekov mohla byt pokojne uplna nudarna. ked som minule videl zavod v suzuke v 2000, kde schumi vyhral po zastavke v boxoch, co bola v tej dekade moja najoblubenejsia gp, kvoli vysledku, tak som zistil ze sa tam dalsiu hodinu ale ze nic nedialo. (to iste by povedali pamatnici suboja prost sena v tej sikane, cele preteky nic a potom moment dekady).
aj v monaku bola v 96tom prekvapiva velka cena.
cize suhlas, suzuka je vyzyvava trat pre jazdca, ale preteky nic moc. 3 predbiehacie miesta su zabite a mali by tam byt upravy.
suhlas ale s alonsom, pindat ze nie kazdy pretek je 20 napinavych subojov, je nepochopenie historie f1. taka nikdy nebola. ale zasa chceme ju taku.
Az taka nudarna sezona 2005 nebola, ale chapem o com hovoris.
Ja som s tym vyrovnany, zenie kazdy zavod musi byt napinavy, Clarkson melie hluposti, ale nie je to nic v porovnani s fanusikmi. Ako priklad uvediem posledne roky. Vyhraval Red Bull, tona staznosti na nudu, ze sa nebojuje o vitaztvo. Zacal vyhravat McLaren, zrazu staznosti zmizli, ale to, ze McLaren si s prehladom kontroloval situaciu a o vitaztvo sa aj tak nebojovalo uz nevadi. Uz to nie je nuda, lebo nevyhrava RBR…