Alonso: Pretekanie milujem tak veľmi, že nemôžem skončiť | Magazín F1 - F1online.sk

Budúcnosť Fernanda Alonsa by mala byť v najbližších takmer troch rokoch daná. Španielsky matador podpísal s Aston Martinom novú viacročnú zmluvu, čo znamená, že vo Formule 1 bude jazdiť aj vo svojich 45 rokoch. Jazdcov v tomto veku sme v našom športe naposledy vídavali v päťdesiatych a šesťdesiatych rokoch, ale Fernando, zdá sa, nemá pochybnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150074/alonso-pretekanie-milujem-tak-velmi-ze-nemozem-skoncit
1 Like

„Závodění miluji tak moc, že ​​nemůžu skončit. Myslím si, že radost z jízdy je větší než oběť, kterou pro to musíte podstoupit. Dýchám pro Formuli 1, žiji pro Formuli 1, stravuji se a trénuji, abych byl dostatečně fit pro Formuli 1,“ říká nadšeně Alonso .

:clap: Fernando fandíme :green_heart:

3 Likes

A obaja koncia s 2 titulmi …

Hill ma vlastne jediny Triple Crown, a Alonsovi chyba Indy500, ci si to pletiem?

4 Likes

To ještě nevím, takže nemohu odsouhlasit. Vzdát se dopředu není jeho metodou ani tou naší :slightly_smiling_face:

Ano​

2 Likes

zaujimava paralela aj v tomto s Hillom, osobne moc to Indy nevidim realne, co je urcite skoda, asi neni viac capable driver na triple crown nez alonso

No já naopak myslím že teď s Hondou naopak šance ožila, jinak jsem tomu právě už moc nedával.

myslis, ze po konci aktivnej kariery v F1 to Alo zapichne rovno do Ameriky? premyslal som nad tym, lenze po vcerajsku ked podpisal v podstate astonackeho Laudu, po konci jazdenia, tak neviem neviem

Já si myslím, že do Indy si odskočí s Andrettim i když skončí v F1, jako pilot a bude pokračovat v managementu AM

Dakar bude jezdit téměř určitě, na WEC myslí taky, kdo ví :man_shrugging: Jen tomu dávám více s Hondou než bez.

preco prave s Andrettim? nemam prehlad

Je to jednoduché, je tam zaručená kvalita. I když F1 ohrnula nos.

Andretti je v Indy jistota top auta, prakticky to nejlepší co tam je snad každou sezonu

no predtym bol takisto s Andrettim?

2017 ano, 2019 už to bylo s tím projektem McL v Indy, kde měl Chevy motor za zády

Tiež si to myslím a k tomu môže Alonso ešte pridať víťazstvo na Dakare.

3 Likes

Ešte ma Jacques triple, či?

edit: prd nemá lebo vlastne triple je LeMans a to mu chýba. Mea culpa

1 Like

on to ale stale moze stihnut

1 Like

Nedávno jsem dal nějaké tříkoruny vnoučátkům.
Že se Alonso nestydí, že i malé holčičky jsou lepší než on. :rofl:

1 Like