Co? Si to přečti ještě jednou, Alonso pokazil co mohl, to vůbec nebylo o strategii, prostě neměl skill.
Koukám že Airbot s Josem na to zase nemají kapacitu. No, už jim ten hate prostě nevychází
Zúfalá irónia, ktorá ten pokazený štart tak isto vynechala.
pokazil start, jsi spokojený?
Alonso ztratil 3 pozice hned po startu nebo v T1?
Takto otvorene priznávaš chybu Alonsa? Slabneš kamarát.
Ne, já se tě ptám, kde Alo ztratil 3 pozice
Zajima tě někdo jiný než Alonso vubec?
Špatný výkon ve všech směrech, jen neustále nadával a neměl důvod. Když se koukneš na tu strategii, tak co šlo jako lépe? Nějaký podsekávání a tak, to je pro saláty. Tam to chtělo aby Alonso na stejných gumách předjížděl, jenže na to neměl, jako vůbec. Tým na něj spoléhal, škoda že zklamal. Už v kvaldě, na startu, a pak v poli. Jen klika že díky odpadlíkům nevyšel na prázdno. Předjel ho i Stroll, nebyl schopen se bránit proti stejnému autu
Však je fanoušek Alonsa - aby ho hejtoval😂
Tak Stroll předjel Alonsa jasně na konci hlavní rovinky a duvodem byl špatný vyjezd Alonsa na cilovou rovinku. Nemá smysl to dál rozmazávat. Ale zase se mi nelíbí když někdo se snaží do Alonsa kopat když už je na zemi…nechapu nějak tu neustalou potřebu už druhý den v kuse. Tam musí být velka nenavist.
Alonso si tam snad spletl brzdu s plynem To je další věc co tam podělal. Jako by pojeďte pane, tudy prosím
Já myslím že mu to Pepa kral přičte “k dobru”. Ale je to jen věkem si splest pedaly.
Ještě, že si nespletl boxy, když jen na pitstop😐
… i to mu tam museli máváním ukazovat
Po štarte v prvých zákrutách. Či nebolo to tak?
Však jemu ani neřekli že tam má jet a on byl tak mimo že tam jel.
Rebel Si tam dělá co chce a pak to svádí na tým, který moc dobře věděl co dělá
No ne, tak Max pokazil start v Číně a propadl se ještě před první zatáčkou. Tak se ptám v tomhle případě, jestli se to fakt stalo na startu nebo co se tam stalo, ty to víš přece nejlíp
Rodák z Ovieda to zvrzal a v priebehu štartu a pár zákrut prišiel o niekoľko pozícií. To je všetko. Alebo si videl niečo iné?