Alonso preklína ďalšiu premárnenú príležitosť: Porazili nás oveľa pomalšie monoposty | Magazín F1 - F1online.sk

Ak sme v predchádzajúcom článku písali o Charlesovi Leclercovi ako o jednom z najväčších smoliarov z posledných rokov, v tejto „disciplíne“ mu zdatne konkuruje Fernando Alonso. Ten mal nemálo smoly aj tento víkend v Holandsku, ale náplasťou mu môžu byť aspoň štyri body za ôsme miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211976/alonso-preklina-dalsiu-premarnenu-prilezitost-porazili-nas-ovela-pomalsie-monoposty

Ten pruběh zavodu Alonsa a Strolla je tu popsaný velmi dobře. :+1:

3 Likes

Proč tam toho stejného stratéga Alonsa stále maj? :smile: To je do očí bijící.

2 Likes

Veď pre AM to dopadlo najlepšie ako si predstavovali, dvojité body a junior ani nevie ako pred Alonsom je pre nich ideálny scenár

5 Likes

Velký souhlas, pro ně ideální.

3 Likes

Proto, aby Stroll mohl občas dojet blízko Alonsa. Stroll za celý závod předjel jen jedno auto. Alo tam předjel asi 4 nebo 5 monopostů a k čemu :zipper_mouth_face:

2 Likes

Stejný to bylo i napřiklad v Silverstone. :upside_down_face:
Já to beru jako dobrý trenink Alonsa, škoda že příští rok předjíždění potřebovat nebude. :relieved:

2 Likes

Jak k čemu? Aby měl alespoň nějaký bod :smile: Cílem stratéga bylo až nějaký 15 místo, myslím :smiley:

2 Likes

Tož 32:30 ( po 15 závodech, takže …)

Takže co Pepo? bude se ti zase špatně spát?

2 Likes

Pepa se přišel zase podívat na body. :upside_down_face:

2 Likes

Ale vážně, Alonso by měl jen kopírovat strategii Strolla, dost si polepší a Aston i ušetří :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Já fakt hlavně nechapu že Stroll se zbaví inženýra a dostane ho Fernando. Proč se ho asi Stroll zbavoval? Asi mu nevyhovoval ne? To je teda duvod aby ho dostal Alonso? :thinking:

2 Likes

Dostal od Strolla dáreček :smile: :+1:

3 Likes

Jako já se teď fakt nebojím říct, že je Alonso v Astonu dvojka. Vše tomu nasvědčuje.

1 Like

Alonso to zvládne, letos je potřeba hlavně ať je spokojenej tým, jde to dobře :smile:

1 Like

Tak, ale zase brutálna dvojka, ktorá viac ako drží krok s jednotkou

Páči sa mi, ako Alonso pokazí štart… z bodovanej priečky sa dostane na 13.miesto… ale za to, že kvôli tomu uviazne v DRS vláčiku mimo bodovanej priečky a musí sa mu meniť zase raz stratégia, môžu stratégovia, počasie, safety car, Lawrence Stroll a podľa mňa rovno aj Newey… :smiley: vôbec to nebude ani len trochu Fernandova chyba…

5 Likes

Pre niekoho sú podstatné body a niekto sa zas utešuje kvalifikáciami. Každý má iné priority. :sweat_smile:

1 Like

Nezabudaj na fialove minisektory

1 Like