Alonso poslal Neweymu správu: Mám jeho telefónne číslo | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian Newey je nesmierne dôležitou súčasťou plánu Aston Martinu na ceste ku korune majstra sveta. Pri pohľade na výsledky stajne v tejto sezóne by ste sa nad touto predstavou možno pousmiali, ale keď Lawrence Stroll odštartoval ďalšiu sériu nákupov, získal jeho projekt veľký kredit. Svoje nadšenie neskrýva ani Fernando Alonso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174694/alonso-poslal-neweymu-spravu-mam-jeho-telefonne-cislo
1 Like

Alonso je na ceste von s F1 takže spojenie s Neweym mu už nič neprinesie

1 Like

Som zvedavy ci aj Newey dostane od Alonsa legendarnu obalku.

2 Likes

Výborně Fernando! Taky jsem chtěl Adrianovi napsat, nevěděl jsem kam tak jsem napsal do Ferrari že když k sobě pustí Adriana tak je bude chtít ovládnout, a zbytek znáte :smiley: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ten ju nepotrebuje

1 Like

Alonso má Adrianovi přispívat snad 10% ze svého platu.

ja som to vedel…

Taky se obavam , ze drive nez Aston uvidi novy “balicek” z rukou Neweyho tak Alo uz bude pryc z F1 . Bohuzel .
Ale jestli da buh , allah a budha trosku stesticka tak se mozna sejdou na jednu sezonu Max a Alo v jednom tymu ( paklize to Lance sam vzda a rekne, ze ho to neba…) ale to se asi nikdy nestane :expressionless:

Vím že máš přehled, ale dovolil jsem si Tvůj příspěvek použít k osvětě široké veřejností.