Alonso porazil Strolla 24:0. Šieste miesto s „experimentálnym“ nastavením ho prekvapilo | Magazín F1 - F1online.sk

Já vím, že máš IQ lachtana, ale můžeš mi vysvětlit tvůj mentální pochod, jak souvisí text z toho screenshotu s textem screenshotu Jose?:thinking:

1 Like

Co to meles? Vam vadi co pisem ja, tak co tu nacvicujes a na co sa hrate?

Ty jsi nikdo? Ok

2 Likes

Ohanis se tady vetou, jak nekdo chodi rozkladat forum a urazi ostatni uzivatele. Pak v prvni vete napises IQ lachtana. Argumentacni kotrmelec docela.

Počkej, ty neumíš vysvětlit ani svůj myšlenkový pochod? Ale to snad ne rAstore, jsem myslel, že zvládneš víc, než dávat screenshoty, který nedávají vůbec smysl v kontextu toho, vo chceš tvrdit…

2 Likes

rAst… Who?
Snímek obrazovky 2025-12-06 223949

Jo ty tu budeš ještě lhát o svým prechozím účtu a banu. No od takového plebsu nejde čekat nic jiného, hezký večer a nezapomeň na tu sázku

2 Likes

No na co si hraješ, že sem přijdeš kopat a pak tu fňukáš o tom, že někdo rozkládá forum?

2 Likes

Tpc, Honza me pojmenoval plebsem. Tak to ma neskutecnou vahu a muj zivot prestal davat smysl. Zacnu si po vzoru Groha vohejbat zilu jehlou.

Prvně bude stačit, když se naučíš řídit a nebudeš si brát auto na leasing

2 Likes

Ktery je na leasing? Mas v tom vetsi prehled nez ja. A jakej druh leasingu, prosimte?

No diskutovat si sem zjevně nepřišel, jen uražet a nadavat. Takže spíš co to meleš ty?

2 Likes

Operák, jakej asi. I když i to byl zázrak, že ti vůbec dali

1 Like

O kterym z tech aut mluvis? Nemam jen jedno. Ocividne v tom mas vetsi prehled, tak mi rekni vic. Dnesni vecer bude plny sebevzdelani.

Už ho tu máš, ale vaše celkové IQ se přes 50 stejně nedostane.

2 Likes

před chvili mi přišel friend request od rAstora na Discordu. Asi se přemáčkl, hned to zrušil, každopádně přezdívka rAstor88 a avatar typek se staženýma kalhotama, myslim že to hovoří za vše asi tak. :joy:

2 Likes

a kde tu pisem nieco o rozkladani fora? :smiley: ty uz si tak dochujeny, ze pises inym presne to co pisu na teba :smiley:

1 Like

Koukám, že rAstor s těma náckama straší úplně všude :clown_face:

2 Likes

fašoun, co tu píše o vyhlazení jiných narodu a ted si začal nově hrát na data analytika z Temu. :smiley:
Co že jsem tu psal? Že mě tady už nic nepřekvapí? Tak se to zase povedlo. :smiley:

2 Likes

Bože, to ti mám vysvětlovat i kontext? Ty jsi ten, co tu byl mezi prvníma co fňukali o rozkládání fora, no zároveň jsi to ty, co tu v 70% chodí jen kopat a blejt toxický srance

2 Likes