Alonso porazil Strolla 24:0. Šieste miesto s „experimentálnym“ nastavením ho prekvapilo | Magazín F1 - F1online.sk

Nikoho neglorifikuji, toť data.

2 Likes

To říkal i péďa Honza, ale nemyslel auto.

Jos neumí pracovat s daty, ten když viděl volební průzkum, tak si myslel, že jsou to preference dělané na základě mediánu celé populace, která má volební právo :smiley:

1 Like

Jak víš co jsem říkal? To už jsi na mě tak závislý?

1 Like

Nemá se s kým bavit a jejich fandění je strašně ploché, tak se vtírá no.

1 Like

Presne tak. Dáta ukazujú, že McLareny boli v Q najlepšie, ale najviac PP má Verstappen. :fire:

Jaké fandění? ty se přilepují jen na úspěch a vůbec nefandí závodění, potom tu chodí léčit svoje nefunkční životy a myslí si, že když budou přiživovat na úspěchů jiných, tak jim bude v životě líp :smiley:

1 Like

Tvoju záľubu v 14-ročných deťoch si tu prezentoval verejne ty pedo odľud.

Preto mám väčšinu reakcií od vás a ťaháte ma takmer do každej diskusie klauníci. :clown_face:

Však si sem přitahnul sám jak smrad a s rastorem tu jen urážite jak zoufalci.

1 Like

Opravil bych tě, tato data ukazují median jezdců k nejlepšímu času. Co ty z toho děláš za závěry už je interpretace a ta se může lišit.

2 Likes

1 Like

Opravím tě - to není jak, ale oni to jsou zoufalci😄

1 Like

Dáta je potrebné interpretovať, inak sú zbytočné. A správna interpretácia je dôležitá, to vám často nejde. Zvlášť sa vám nepáči, keď dáta ukazujú, že Max je top. :fire:

Kdyby byl top, tak není za dvojcí McL obzvlášť, když získal nejvíc PP letos

2 Likes

Díky a navíc jsem tam napsal místo raptor rastor. Ale to je fuk. :sweat_smile:

2 Likes

Ty si začal fetovať s Honzim? Jeho spoločnosť ti fakt nerobí dobre.

V tomto vlákne ste prví ty a PedoHogr reagovali na mňa vy fetky špinavé.

Kde tu vidíš rastora? Mal by si fakt prestať fetovať, lebo skončíš na psychiatrii v tom lepšom prípade.

A keď už spomínaš tie urážky, tak začali tu:

A na následnú odpoveď od raptora si zareagoval ukážkovo, presne ako v škôlke.

A keď sa tu niekto vtiera, tak je to PedoHogr, ktorý nikoho nezaujíma. Aspoň že mu ty občas zo súcitu odpíšeš, keď už tu toľko oxiduje.

Hotový etalón slušnosti a ne-toxicity. :joy: :joy: :joy:

1 Like

Typek sedi docela v rakete a moc bodu nedovezl za celou sezonu teda…

1 Like

Ja myslel, ze je to opacne. :smiley: Asi neni nic novyho, ze pedofilove utoci necim, co sami delaji. :smiley:

Hm

Tvoje blbost je fakt neskutečná a ještě tu máš rok starej screenshot, co si ukládáš do PC, protože v životě nemáš nic jinýho :cry:

1 Like