Nikoho neglorifikuji, toť data.
To říkal i péďa Honza, ale nemyslel auto.
Jos neumí pracovat s daty, ten když viděl volební průzkum, tak si myslel, že jsou to preference dělané na základě mediánu celé populace, která má volební právo 
Jak víš co jsem říkal? To už jsi na mě tak závislý?
Nemá se s kým bavit a jejich fandění je strašně ploché, tak se vtírá no.
Presne tak. Dáta ukazujú, že McLareny boli v Q najlepšie, ale najviac PP má Verstappen. 
Jaké fandění? ty se přilepují jen na úspěch a vůbec nefandí závodění, potom tu chodí léčit svoje nefunkční životy a myslí si, že když budou přiživovat na úspěchů jiných, tak jim bude v životě líp 
Tvoju záľubu v 14-ročných deťoch si tu prezentoval verejne ty pedo odľud.
Preto mám väčšinu reakcií od vás a ťaháte ma takmer do každej diskusie klauníci. 
Však si sem přitahnul sám jak smrad a s rastorem tu jen urážite jak zoufalci.
Opravil bych tě, tato data ukazují median jezdců k nejlepšímu času. Co ty z toho děláš za závěry už je interpretace a ta se může lišit.
Opravím tě - to není jak, ale oni to jsou zoufalci😄
Dáta je potrebné interpretovať, inak sú zbytočné. A správna interpretácia je dôležitá, to vám často nejde. Zvlášť sa vám nepáči, keď dáta ukazujú, že Max je top. 
Kdyby byl top, tak není za dvojcí McL obzvlášť, když získal nejvíc PP letos
Díky a navíc jsem tam napsal místo raptor rastor. Ale to je fuk. 
Však si sem přitahnul sám jak smrad
Ty si začal fetovať s Honzim? Jeho spoločnosť ti fakt nerobí dobre.
V tomto vlákne ste prví ty a PedoHogr reagovali na mňa vy fetky špinavé.
s rastorem tu jen urážite jak zoufalci
Kde tu vidíš rastora? Mal by si fakt prestať fetovať, lebo skončíš na psychiatrii v tom lepšom prípade.
A keď už spomínaš tie urážky, tak začali tu:
Copak, stará ti nedala
A na následnú odpoveď od raptora si zareagoval ukážkovo, presne ako v škôlke.
Plesnivej jsi tady jedině ty.
A keď sa tu niekto vtiera, tak je to PedoHogr, ktorý nikoho nezaujíma. Aspoň že mu ty občas zo súcitu odpíšeš, keď už tu toľko oxiduje.
Hotový etalón slušnosti a ne-toxicity.
Typek sedi docela v rakete a moc bodu nedovezl za celou sezonu teda…
V tomto vlákne ste prví ty a PedoHogr reagovali na mňa vy fetky špinavé.
Hm
Hotový etalón slušnosti a ne-toxicity.
Tvoje blbost je fakt neskutečná a ještě tu máš rok starej screenshot, co si ukládáš do PC, protože v životě nemáš nic jinýho