Alonso: Ostatní začali objavovať problémy pred mesiacom, my až teraz | Magazín F1 - F1online.sk

ty si zapalil ciga.na…to sa im nepaci

1 lajk

Ajó tohle.

Tak každej jsme se v mládí nějak projevovali no.

Jinak dobrá paměť :laughing::+1::clap:

Inak ta appka VUB je cista hruza. Ja mam teda SLSP, ale zena ma VUB a sorry, ale toho co to spravil treba poslat kopat kanale. Zenu som uz takmer nakecal, aby odtial odisla, lebo nema prehlad o svojich fiannciach a vsetky bezne veci co tam potrebuje robit su tazkopadne. Aspon v porovnani s Georgeom

1 lajk

U nás je to rovnaké, akurát ja mám Tatru. Už tá predošlá appka VÚB bola oničom, ale táto nová, to je čistá tragédia. A už je rozhodnutá odísť z VÚB.

Na Georgeovi som chvíľu aj pracoval, výborná aplikácia, ale za mňa Tatra ešte o kúsok lepšia.

1 lajk

@raptor22
Ja mám účty v Raiffeisen a mBank (oba bez mesačného poplatku), ale mobilnú aplikáciu používam len mBank, takže to neviem porovnať s vami uvedenými.

Fórum dostalo nové ošatenie ako pozerám. Znamená to, že sa konečne začne zo strany vedenia vymáhať dodržiavanie pravidiel fóra, porozdáva sa zopár long awaited banov (vrátane mňa ovšem) a konečne sa diskusie začnú moderovať alebo to bol len taký mierny facelift ale všetko ostatné pobeží postarom?:thinking:

2 lajkov

Ja som kedysi v rámci práce robil UX analýzu všetkých cz-sk mobilných bankových aplikácií a Tatra bola jednotka, SLSP tesne dvojka a za nimi ďaleko zvyšok.

Ale mBank vtedy tuším ešte ani nemal aplikáciu z Raiffeisen tu nebol.