Nie každý ajťák je babrák.
A to, že sú niektorí babráci je spôsobené nedostatkom kvalifikovaných ľudí a firmy sú nútené zobrať radšej niečo ako nič. ![]()
Nie každý ajťák je babrák.
A to, že sú niektorí babráci je spôsobené nedostatkom kvalifikovaných ľudí a firmy sú nútené zobrať radšej niečo ako nič. ![]()
To ale platí pouze do chvíle, než začne něco vylepšovat. V ten moment rozbije vše co tak dobře fungovalo, naseje tam spoustu zcela zbytečných cocotin a než se k něčemu proklikáš, tak je rychlejší toho ajťáka pracovně utratit, aby už nikdy na nic nešahal.
To je práve to, o čom píšem. Ak nejaký upgrade (vylepšenie) robí niekto schopný, tak je to k prospechu. Ak niekto neschopný, tak to často tak dopadne (ideálny príklad je nová mobilná aplikácia slovenskej VÚB banky).
Vo všeobecnosti ale platí, že keby tí tvoji nenávidení ajťáci neexistujú, tak môžeš o F1 diskutovať akurát tak so susedom. ![]()
Stačí se podívat na tuhle aktualizaci.
Opravdu si myslíš, že tenhle ajťák byl schopný, nebo by měl rovnou běžet na pracák?
Chtěl jsem vytvořit hlasování, aby se mohli přehledně vyjádřit i ostatní, ale je zcela evidentní, že se v tom zase vrtali ajťáci.
![]()
No a co s tím tady blbli? Všecko vidím dvakrát, někdy třikrát. ![]()
Dokud nebudou na obecním úřadě vyplácet Euro za každý ajťácký prst, tak to lepší nebude.
Přitom všechno už bylo vymyšlený dávno a fungovalo.
Zpátky na stromy chytráci.
Ajťáci jsou přemnožení, tak se snaží udržet práci vymýšlení hovadin.
Ale neboj, už melou z posledního a nebude trvat moc dlouho, než z nich AI udělá tvora zapsaného v červené knize ohrožených druhů.
no to jo a pak zpátky k soustruhům ![]()
Už ajťáky vidím namotané na sklíčidle.
Je tu veľa nových vecí, ktoré sú dobré a tie prevažujú.
A ak docielil, že zelení panici si budú písať už len v čete a nebudú to tu zasierať, tak by mal byť povýšený. ![]()
Něco možná ajťák vylepšil, ale proč musel půlku dobrých věcí doyebat? Ale to je klasika. Každý ajťák má před očima pouze to co chce udělat, ale že po něm padají mosty už ho nezajímá.
Mi osobně možnost hlasování chybí a možnost si posílat soukromé zprávy bylo už před aktualizací, takže žádná výmluva ani omluva.
akoze si zeleni spravili sukromny chat a zvysok fora ignoruju? fair play to them.
vsak hlasovat sa da aj teraz nie?
sukromny chat maju uz roky, tipujem, ze sa toho ucastni aj Puff
Vyzerá to tak, že Honzi trucuje. Číta to tu, ale rozhodol sa nezasierať. ![]()
@Hedgehog toto by mohol byť začiatok tvojho návratu, ak to zelení pajáci vydržia a ostanú len v súkromných správach.
Majú aj súkromný čet bez Puffa, kde si o ňom píšu, že sa správa ako k0kot, keď náhodou má iný názor ako oni. ![]()
Teď vidím, že se hlasování vytvořit dá, ale proč tu možnost dal ten zmjd někde jinde? Jakou to má logiku?
Aha chyba je ve mě, protože jsem očekával logiku od ajťáka.
Jako že si udělali soukromý fórum tady a mě jako ultra-krajního Fernandistu nepozvali?