Splňuje tohle křídlo požadovanou výšku?
Na některých bodech určitě No hele předpokládám že pochopitelně jo.
Zkus odebrat platební kartu a dát ji tam znova nebo jinou či novou.
skus vypnut zapnut, inak bude chyba medzi stolickou a monitorom/displejom zariadenia
Z tohohle úhlu mi připadá, že je hodně nízko.
Raději by si měli před technickou přejímkou dofouknout gumy.
Hele ja sem ted koukal a jsem “clen”. To je vic nebo min nez ten " habitual "?
Jak že není za co děkovat? Však @Hedgehog měl pravdu.
Edit: Okej, tak prý @Hedgehog nemá pravdu nikdy
Habitual je uplně nejvíc, ani se o to nesnaž
to je tu zakazane pisat Davide
Přesně to jsem ti poradil a ty takhle?! To jsou dneska lidi. Bez Habitual samí lumpové
Jinak k věci, aby pan spicygirls měl co číst.
Pořád si stojí za tím, že předpoklad toho, že piloti věkem budou ztrácet výkonnost, je správný. Těch příkladů je x.
No a že to u Alonsa ( a vypadá to, že zatím ani u Lewise) neplatí? Dobře pro ně a vlastně i pro nás, konkurence a rozmanitost je potřeba
Tak to nechapu.
Fandim lepsimu pilotovi nez ty, na zdejsim foru jsem uznavan sirokou komunitou pro svou objektivitu, rozumnou a vecnou diskuzi a v neposledni rade za sve umirnene a tolerantni fandovstvi.
Vzdycky mam pravdu, pokud se tedy nemylim a me predikce jsou presne a dokonale, akorat ze nikdy nevychazeji.
Pisi srozumitelne a vecne pokud se drzim tematu.
Tak jestli je to tou cepici v profilu?
Ale ze by zrovna ten tvuj zelenej blivajz byl nejake terno? A tak treba se zmenil vkus.
Kazdopadne diky za odpoved.
Život je fér
Hmm, me to neprijde. ale kdyz to rikas a ses tedka ten “hubertus”, tak asi jo.
Zde velmi uznávaný Peter Windsor:
“Myslím, že Fernando je teď ve svých nejlepších letech”
To je ten co jede anglickou propagandu?
To je ten co tu dávaj RedBulláci to video rozdílu mezi Maxem a Perezem.
No Alonso podle mě prošel zajímavou až zvláštní cestou. Svého času ho za mlada spousta lidí nenáviděla (za mě oprávněně ). Teďka ho určitě nemalá část lidí stále nenávidí, ale určitě je vidět hodně velká změna v přístupu. Hodně lidí ho v pokročilém věku začala uznávat a přát mu úspěch.
Je to vlastně takový hodný dědeček, kterého mají (skoro) všichni rádi