Alonso o sebe a Hamiltonovi: O veku sa budeme baviť, keď príde niekto rýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

:stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Splňuje tohle křídlo požadovanou výšku?

Na některých bodech určitě :grin: No hele předpokládám že pochopitelně jo.

Zkus odebrat platební kartu a dát ji tam znova nebo jinou či novou.

skus vypnut zapnut, inak bude chyba medzi stolickou a monitorom/displejom zariadenia :smiley:

1 Like

Z tohohle úhlu mi připadá, že je hodně nízko.
Raději by si měli před technickou přejímkou dofouknout gumy. :grin:

Hele ja sem ted koukal a jsem “clen”. To je vic nebo min nez ten " habitual "?:thinking:

Jak že není za co děkovat? Však @Hedgehog měl pravdu. :slightly_smiling_face:

Edit: Okej, tak prý @Hedgehog nemá pravdu nikdy :slightly_smiling_face:

1 Like

Habitual je uplně nejvíc, ani se o to nesnaž :+1:

to je tu zakazane pisat Davide

Přesně to jsem ti poradil a ty takhle?! To jsou dneska lidi. Bez Habitual samí lumpové :rage:

Jinak k věci, aby pan spicygirls měl co číst.

Pořád si stojí za tím, že předpoklad toho, že piloti věkem budou ztrácet výkonnost, je správný. Těch příkladů je x.
No a že to u Alonsa ( a vypadá to, že zatím ani u Lewise) neplatí? Dobře pro ně a vlastně i pro nás, konkurence a rozmanitost je potřeba :slightly_smiling_face:

2 Likes
2 Likes

Tak to nechapu.

Fandim lepsimu pilotovi nez ty, na zdejsim foru jsem uznavan sirokou komunitou pro svou objektivitu, rozumnou a vecnou diskuzi a v neposledni rade za sve umirnene a tolerantni fandovstvi.

Vzdycky mam pravdu, pokud se tedy nemylim a me predikce jsou presne a dokonale, akorat ze nikdy nevychazeji.

Pisi srozumitelne a vecne pokud se drzim tematu.

Tak jestli je to tou cepici v profilu? :thinking::unamused:

Ale ze by zrovna ten tvuj zelenej blivajz byl nejake terno? A tak treba se zmenil vkus.

Kazdopadne diky za odpoved. :grin:

Život je fér :slightly_smiling_face:

Hmm, me to neprijde. :frowning: ale kdyz to rikas a ses tedka ten “hubertus”, tak asi jo. :grin::wink:

1 Like

Zde velmi uznávaný Peter Windsor:

“Myslím, že Fernando je teď ve svých nejlepších letech”

To je ten co jede anglickou propagandu? :sweat_smile:

To je ten co tu dávaj RedBulláci to video rozdílu mezi Maxem a Perezem.

No Alonso podle mě prošel zajímavou až zvláštní cestou. Svého času ho za mlada spousta lidí nenáviděla (za mě oprávněně :stuck_out_tongue:). Teďka ho určitě nemalá část lidí stále nenávidí, ale určitě je vidět hodně velká změna v přístupu. Hodně lidí ho v pokročilém věku začala uznávat a přát mu úspěch.
Je to vlastně takový hodný dědeček, kterého mají (skoro) všichni rádi :slightly_smiling_face: